V žilinskej autoškole PRO môžete do konca roka získať kurzy za polovičné ceny


Foto: V žilinskej autoškole PRO môžete do konca roka získať kurzy za polovičné ceny

Učiť sa jazdiť autom môže byť pohodlné a záživné. Dôkazom toho je neštandardný typ autoškoly, ktorý funguje v Žiline už takmer štyri roky. Autoškola PRO sa zameriava na výučbu budúcich vodičov inovatívnymi spôsobmi a metódami. Prioritou je vzdelávanie v oblasti nepísaných pravidiel premávky či konkrétnych situácií z praxe a ich riešeniami.

Absolventi získavajú počas kurzu viaceré benefity. Každý si môže napríklad dobrovoľne vyskúšať jazdy s vozíkom v ostrej premávke či šoférovať auto s automatickou prevodovkou. Vzdelávanie s individuálnym prístupom prebieha voľnou formou s veľkou mierou trpezlivosti.

Počas výučby je možnosť natrénovať si parkovanie nielen medzi kužeľmi na cvičisku, ale aj na mestských parkoviskách a v uliciach s reálnymi prekážkami a vozidlami. Vďaka praktickým radám inštruktorov tak hravo zvládnete kdekoľvek zaparkovať kolmo aj pozdĺžne.

Medzi obľúbené benefity patria bezpochyby diaľkové jazdy na nových nepoznaných cestách mimo Žiliny. Inštruktori zvyknú zvoliť zaujímavé trasy na diaľniciach, v tuneloch či cez horské priechody.

Toto všetko a mnohé ďalšie teraz môžu záujemcovia o vodičské oprávnenie získať za zvýhodnené ceny. Autoškola PRO prichádza so špeciálnymi vianočnými zľavami, ktoré platia až do konca roka.

Pri zakúpení kurzu s názvom „ŠTANDARDNÝ“ alebo „ZĽAVNENÝ“ získate druhý kurz za polovičnú cenu. Ďalšiu výhodnú akciu môžete využiť pri kurze „GARANTOVANÝ“ (za 799 eur) alebo „Zľavnený LIGHT“ (za 626 eur). Podrobnosti o jednotlivých kurzoch sa dozviete v našom staršom článku.

Zľavu 50% na druhý kurz si uplatníte zaslaním dvoch objednávok z rovnakej emailovej adresy, pričom do políčka zľavový kupón uvediete: Kurz za polovicu.

Pokiaľ sa rozhodnete venovať kurz ako vianočný darček, môžete si nechať vystaviť špeciálny darčekový poukaz na výcvik PROvodiča spoločne so zľavou 100 eur. Do internetovej objednávky na stránke autoskola.pro stačí pri zvolenom kurze uviesť Darčeková poukážka 2022.

V prípade úhrady poukážky alebo zálohy za objednaný kurz je k dispozícii možnosť rezervácie miesta do kurzov už aj na budúci rok. Bližšie informácie spolu s možnosťou objednávky a kontaktmi nájdete na internetovej stránke autoskola.pro.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR autoškola PRO