V obci Teplička nad Váhom vyčíňali zlodeji, z novostavieb rodinných domov ukradli kotly aj náradie


Foto: V obci Teplička nad Váhom vyčíňali zlodeji, z novostavieb rodinných domov ukradli kotly aj náradie Foto: ilustračné

Viacerí obyvatelia obce Teplička nad Váhom sú znepokojení, na sociálnej sieti Facebook sa začala šíriť výstraha pred zlodejmi. Tí majú podľa doteraz zverejnených informácií vyčíňať v novostavbách rodinných domov. Polícia po neznámych osobách pátra, krádežou bola spôsobená škoda v tisícoch eur.

„Doposiaľ neznámy páchateľ sa mal minulý týždeň v katastri obce Teplička nad Váhom vlámať do dvoch novostavieb rodinných domov. Z týchto objektov mal odcudziť elektrické kotly aj elektrické náradie. Škoda bola predbežne vyčíslená na sumu 2 926 eur,“ spresnil žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Polícia prípad vyšetruje a pracuje na odhalení páchateľa. Okradnutí obyvatelia prosia o pomoc svojich spoluobčanov, ktorí by mohli disponovať kamerovým záznamom prípadne dôležitými informáciami. Páchatelia podľa ich slov museli pri krádeži použiť väčšie vozidlo.

„Na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom objasnenia skutku. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania,“ dodal hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Ku krádežiam došlo na ulici Cyrila Talapku v Tepličke nad Váhom. Jeden z vlastníkov, ktorému bola spôsobená škoda, ponúka finančnú odmenu za informácie vedúce k dolapeniu zlodejov. Ostatní vyzývajú svojich susedov a spoluobčanov k väčšej obozretnosti a opatrnosti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu