Ste fanúšikom Androidu? Príďte na Android Roadshow v Žiline už túto sobotu!


Foto: Ste fanúšikom Androidu? Príďte na Android Roadshow v Žiline už túto sobotu! Foto: mojandroid.sk

Ako uvádza portál mojandroid.sk, stretnutie fanúšikov mobilných zariadení a Androidu - Orange Android Roadshow 2015 pokračuje v Žiline v sobotu 13. júna 2015 od 10:00 hod v priestoroch hotela Holiday Inn.

Návštevníci si budú môcť vyskúšať najväčšie novinky Android smartfónov, tabletov, príslušenstva a najnovších technológií zo segmentu mobilných zariadení.

Organizátori pripravili množstvo technologických noviniek, nebudú chýbať ani súťaže o nové smartfóny a navigácie. Návštevníci si budú môcť vyskúšať novinky Acer Liquid Jade Z, ASUS ZenFone 2,  slúchadlá Creative, HTC One (M9), Lenovo P90, Samsung Galaxy S6 a S6 Edge, Sony Xperia M4 Aqua, Google Glass a mnohé iné vychytávky. Nebudú chýbať ani produkty od značky Belkin.

Každý účastník má šancu vyhrať skvelé ceny.

Každý účastník žilinskej Orange Android Roadshow 2015 získa bezplatne časopis Android Magazín. Po predstavení noviniek sa budú po prednáškach žrebovať výhercovia atraktívnych cien. Hrá sa už tradične o 10 navigácií Sygic, či nové smartfóny, ako Acer Liquid Jade Z alebo Lenovo Vibe X2. Volkswagen venuje jednému výhercovi najnovší Passat na týždeň s plnou nádržou.

Miesto: -
Dátum: 13.06.2015 - 10:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: mojandroid.sk