Vojaci rozviezli jablká vypestované v areáli Martinských kasární do domovov sociálnych služieb


Foto: Vojaci rozviezli jablká vypestované v areáli Martinských kasární do domovov sociálnych služieb Foto: Facebook / Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO

Vojaci v uplynulých dňoch potešili zamestnancov aj klientov niekoľkých vybraných domovov sociálnych služieb čerstvým ovocím. To pochádza z areálu kasární 4. československej brigády v Martine.

Ako informoval minister obrany Jaroslav Naď na sociálnej sieti, okrem bežných výcvikových aktivít sa vojaci starajú o udržiavanie priestorov svojich útvarov. Tentokrát v rámci svojej služby pomohli v domovoch sociálnych služieb.

V rámci údržby zabezpečuje celoročne starostlivosť o ovocné stromy v areáli kasární nadrotmajster Antonín Havlín s kolektívom príslušníkov výcvikovej jednotky vojenských misií.

„Dopestované jablká v areáli plné vitamínov rozviezli do vybraných domovov sociálnych služieb a opäť tak potvrdili staré známe - profesia vojaka nie je iba prácou, ale najmä poslaním. Ďakujem za vašu iniciatívu, ktorou potvrdzujete, že vojaci sú tu pre nás aj v takejto forme,“ uviedol minister obrany.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu