Žilinské bábkové divadlo ponúka vstupy ľuďom z prvej línie až do konca roka


Foto: Žilinské bábkové divadlo ponúka vstupy ľuďom z prvej línie až do konca roka Foto: ilustračné

Až polovicu kapacity sály divadla ponúka Bábkové divadlo Žilina pre zamestnancov nemocníc, policajtov, hasičov, či hasičov na to, aby mohli navštíviť ich predstavenia.

„My v Bábkovom divadle Žilina si úprimne vážime vašu starostlivosť o všetky diváčky a divákov bez rozdielu. Preto sme si pre vás pripravili darček. Darujeme vám voľné vstupy na naše predstavenia a to až do konca roka 2021. Otvárame pre vás až polovicu kapacity sály divadla!“ informuje divadlo.

Vstup je pre kompletne zaočkovaných, ktorí pracujú v strediskách zdravotnej starostlivosti, nemocniciach, domovoch sociálnych služieb, na policajných či požiarnych staniciach. V prípade záujmu stačí vyhľadať podujatie v programe a následne osloviť divadlo:

„Vyberte si predstavenie, kontaktujte nás emailom na bdz@bdz.sk, alebo telefonicky na čísle +42141 5620315, uveďte kde a na akej pozícii pracujete, názov predstavenia, počet lístkov a navštívte nás. Samozrejme, nie osamote. Každá zamestnankyňa či zamestnanec dostane možnosť rezervácie dvoch voľných lístkov pre svoje deti.“


Lístky budú čakať na pokladni divadla po predložení preukazu zamestnanca. Pre návštevu je potrebné ukázať doklad o kompletnom zaočkovaní, deti do 12 rokov majú vstup do divadla povolený bez obmedzení.

„Kiežby bola zdravotná situácia v krajine tak jednoduchá, ako uvedený postup. My a státisíce ďalších občanov vám vďačíme za prácu, ktorou prispievate k svetlejším zajtrajškom. Príďte si oddýchnuť k nám do bábkača, na Kuzmányho ulicu 6 v Žiline. Smiechu je u nás na rozdávanie. Tešíme sa na vaše návštevy a prajeme veľa pekných dní. Do skorého videnia,“ uzatvorili bábkari.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu