Nová jazyková škola ZARAZ v Žiline: Cudzie jazyky učia 4x rýchlejšie, vyše 80 percent študentov pokračuje


Foto: Nová jazyková škola ZARAZ v Žiline: Cudzie jazyky učia 4x rýchlejšie, vyše 80 percent študentov pokračuje

Nemčinu či angličtinu sa klienti novej jazykovej školy ZARAZ v Žiline naučia bleskovo, a to vďaka tomu, že škola ponúka vyučovanie Callanovou metódou. Tá je natoľko obľúbená, že vyše 80 percent študentov v iných mestách pokračuje vo výučbe ďalej a zvyšuje si tak svoju profesnú hodnotu.

Nová jazyková škola ZARAZ v Žiline ponúka ukážkovú hodinu zadarmo, ONLINE výučbu z domu a vďaka vysokej úspešnosti aj garanciu vrátenia peňazí.

„Zabudnite na nekonečné bifľovanie, hrozivo vyzerajúce gramatické cvičenia, či dlhánske, hadiace sa stĺpce slovíčok. Spomínate si, že by ste sa niekedy v detstve učili naspamäť slovíčka zo slovenčiny? To sotva. Zdá sa, akoby vám do hlavy naskákali samé. Takto podobne vyučujeme cudzie jazyky aj my v jazykovej škole ZARAZ,“ vysvetľuje Matej Papšo zo žilinskej pobočky ZARAZ.

Prirodzená komunikácia a malý počet ľudí v kurze

V tomto vzdelávacom systéme využívate každú minútu. Na začiatku vyučovania sa študenti zahrievajú opakovaním učiva, ktoré sa preberalo na predchádzajúcej hodine.

„Nečakajte monológ lektora a hŕstku znudených a vystrašených študentov. Uvidíte ľudí, ktorí komunikujú a učia sa nové slová, nové vety, nové gramatické javy úplne prirodzene a priamo konverzáciou na vyučovacej hodine. Každá jedna minúta je naplno využitá, tak prečo by ste sa mali učiť doma, keď sa to dá aj inak?“ dodáva Matej.

Triedy sú špecifické tým, že v jazykovej škole ZARAZ ich tvoria malé skupinky študentov s rovnakými vedomosťami. V priemere na triedu pripadne päť ľudí, vyučovanie je možné mať aj individuálnou formou. A práve vtedy metóda funguje najlepšie. Ak si to celé neviete predstaviť, neváhajte a prihláste sa na ukážkovú hodinu ZADARMO.

„Nič za to nedáte, a možno po skúsenosti na vlastnej koži nám uveríte, že cudzí jazyk sa naučiť dá hneď a ZARAZ. Študenti jazykovej školy ZARAZ sú známi tým, že po prvom kurze si najmenej 80 percent z nich zakúpi aj ďalší kurz, a potom ďalší. Ale nie preto, že stále nič nevedia, ale preto, že konečne našli metódu výučby angličtiny a nemčiny, pri ktorej vidia na sebe reálne pokroky. Rozprávajú už na prvej vyučovacej hodine, nemajú domáce úlohy a jazyk sa učia priamo na hodinách so školeným lektorom, ktorý ich nenápadne učí riadenou konverzáciou, ľahko a jednoducho. Skoro tak isto ako sa naučili aj svoj materinský jazyk, len trochu rýchlejšie,“ dodáva Matej Papšo.

Jazykovú školu ZARAZ nájdete na ulici Framborská 21, kúsok od polikliniky na Bratislavskej ulici. Jazyková škola otvára kurzy skoro každý mesiac a dátumy ukážkových hodín nájdete na www.zaraz.sk pod pobočkou Žilina, alebo sa informujte mailom na matejpapso@zaraz.sk prípadne telefonicky na 0918 429 686

Tak neváhajte. Za pokus nič nedáte.

 

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR ZARAZ