Ženu zasiahol za volantom auta výstrel, polícia zadržala 69 ročného muža s legálne držanou zbraňou


Foto: Ženu zasiahol za volantom auta výstrel, polícia zadržala 69 ročného muža s legálne držanou zbraňou Foto: KR PZ Žilina

Polícia v Žilinskom kraji informovala o prípade ktorý sa stal v nedeľu 26 Septembra predpoludním v Turčianskych Tepliciach. Počas incidentu došlo k zasiahnutiu osobného motorového vozidla výstrelom, v dôsledku čoho utrpela zranenie 33 ročná žena za volantom.

„V súvislosti s touto udalosťou sme zadržali 69 ročného muža, ktorý bol po vykonaní potrebných procesných úkonov prepustený na slobodu, nakoľko odpadli dôvody zadržania v zmysle Trestného poriadku. Počas vyšetrovania sme zaistili jeho legálne držanú strelnú zbraň, ktorá bude zaslaná na expertízne skúmanie a zaistili sme aj zbrojný preukaz,“ informuje polícia.

Zadržaná zbraň. Zdroj: KRPZ

V aute spolu so ženou sedeli aj dve deti, tie, našťastie, zranené neboli. Vodička utrpela zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou liečenia. Z dôvodu možného zmarenia alebo sťaženia vyšetrovania zatiaľ nie je možné poskytnúť viac informácií:

„V predmetnom skutku prebieha vyšetrovanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia. Na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné úkony, ktorých súčasťou bude aj znalecké skúmanie, s cieľom jeho objasnenia a rozhodnutia v zmysle Trestného poriadku.“


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina