VIDEO: Videli ste už najrýchlejšie rapujúcu veveričku z novej Kimbino kampane?


Foto: VIDEO: Videli ste už najrýchlejšie rapujúcu veveričku z novej Kimbino kampane?

Ak je vaša odpoveď áno, tak patríte medzi stovky tisícov ľudí, ktorí natrafili na túto trefnú reklamu. Ide o výsledok marketingovej aktivity žilinského projektu Kimbino. Jeho cieľom je zvýšenie efektivity nákupov, pretože Kimbino vám prináša najvýhodnejšie ponuky, akcie a zľavy obchodov na jednom mieste.

Veverička s jasným posolstvom

V priebehu niekoľkých sekúnd vám veverička zarapuje o širokej škále produktov. Skúsili ste zarapovať celý text s ňou až do konca? Mnohí to už skúšali a nie je to vôbec jednoduché! Rovnako ako listovanie v hromadách papierových letákov, zdĺhavé porovnávanie a prácne hľadanie najvýhodnejších ponúk.

To dobre vedia aj v Kimbine, kde zjednodušujú, zefektívňujú a inovujú celý nákupný proces. Niet sa čomu čudovať, že dobre premyslená a úderná kampaň, ktorej produkciu zastrešila agentúra JANDL, našla ohlas a prilákala pozornosť niekoľkých stoviek tisícov ľudí.


Čo je to Kimbino?

Kimbino je ďalší z úspešných projektov žilinskej spoločnosti Hyperia, ktorá ľuďom prostredníctvom svojich zmysluplných projektov uľahčuje a spríjemňuje fungovanie v rôznych oblastiach ich života. Pri ich vytváraní nezabúdajú v Hyperii ani na životné prostredie a snažia sa obmedziť využívanie prírodných zdrojov. Kimbino tieto dva zámery spája tým, že poskytuje jednoduchý a rýchly prístup k elektronickej forme reklamných letákov.

Kimbino je cenným partnerom aj pre obchodníkov, ktorým pomáha s predajom a s komunikáciou značky koncovým zákazníkom. Cielenie reklamy je v online svete efektívne s merateľnými výsledkami, preto sa platforma stáva čoraz využívanejším reklamným nástrojom.

Čomu sa venuje Hyperia?

Okrem Kimbina, vytvorili aj chutný projekt Tastelist, ktorý spája nadšencov varenia a receptov z celého sveta. Chcete spoznať aj ďalšie globálne projekty od žilinskej spoločnosti Hyperia? Dokonca práve teraz máte možnosť v Hyperii pracovať -  do tímu hľadajú nových šikovných ľudí na zaujímavé pracovné pozície


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Hyperia