Pri vážnej nehode v Dolnom Kubíne vyhasol život okresného predsedu SaS a účastníka Rally Radosti


Foto: Pri vážnej nehode v Dolnom Kubíne vyhasol život okresného predsedu SaS a účastníka Rally Radosti Foto: Hasičský a záchranný zbor

V piatok 10. septembra 2021 došlo krátko pred 18:00 hod. na ceste prvej triedy I/59 v Dolnom Kubíne k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol život jedného z účastníkov. Po zrážke zostalo jedno z vozidiel kompletne zdemolované, na mieste zasahovali všetky záchranné zložky aj záchranársky vrtuľník.

Jeden z vodičov dopravnej nehody utrpel veľmi ťažké zranenia, do nemocnice bol preto urýchlene transportovaný letecky. Následkom vážnych zranení však 39-ročný muž ešte v ten deň podľahol.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 43-ročný vodič odbočoval na odpočívadlo po ľavej strane cesty na ul. A. Slobody a z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke osobného motorového vozidla zn. Lamborghini a vozidla zn. Škoda Fabia,“ spresnila Nikola Kačkovič z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.


V športovom aute značky Lamborghini sedel 39-ročný okresný predseda SaS Pavol Matlák, ktorý sa len nedávno so svojim autom zúčastnil charitatívnej akcie Rally Radosti. Vozidlo značky Škoda Fabia šoféroval 43-ročný vodič, u ktorého dychovou skúškou alkohol zistený nebol. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Galéria: 6 fotiek


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina