FOTO: Pri Dolnom Kubíne došlo k vážnej dopravnej nehode, športové auto skončilo úplne zdemolované


FOTO: Pri Dolnom Kubíne došlo k vážnej dopravnej nehode, športové auto skončilo úplne zdemolované
Galéria: 6 fotiek
Foto: Hasičský a záchranný zbor

Dnes 10. septembra v podvečerných hodinách došlo v Dolnom Kubíne k vážnej dopravnej nehode. Na štátnej ceste prvej triedy I/59 sa zrazili dve osobné autá, pričom jedno z nich skončilo zdemolované mimo vozovky. Na miesto boli ihneď vyslané všetky záchranné zložky a posádka leteckých záchranárov.

„Pri nehode došlo k zrážke dvoch osobných vozidiel. V čase nehody sa v automobiloch nachádzali 4 účastníci, pričom dve osoby utrpeli zranenia rôzneho rozsahu. Hasiči vyslobodili zranené osoby z havarovaného vozidla pomocou hydraulického zariadenia a poskytli osobám predlekárskú prvú pomoc,“ spresnilo Prezídium Hasičského a záchranného zboru na sociálnej sieti.

Príslušníci hasičského zboru na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a uniknuté prevádzkové kvapaliny zasypali sorbentom. Polícia musela miesto nehody uzavrieť a premávku odkláňať na obchádzkové trasy. Cesta prvej triedy v smere z mesta Dolný Kubín na Ružomberok je neprejazdná od približne 18:00 hod.

Obchádzka je zabezpečená hliadkami policajného zboru, ktoré vodičov navádzajú na náhradné trasy cez Dolný Kubín. Pri zrážke sa mal podľa predbežných informácií ťažko zraniť jeden z vodičov, ktorý bol transportovaný do nemocnice letecky. 

Bližšie informácie zisťujeme.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu