PDM Autosúčiastky uľahčia zákazníkom prístup k dielom, v Žiline a okolí zabezpečujú rozvoz priamo k dverám


Foto: PDM Autosúčiastky uľahčia zákazníkom prístup k dielom, v Žiline a okolí zabezpečujú rozvoz priamo k dverám

Dostupnosť autodielov v Žiline a blízkom okolí bude opäť o niečo jednoduchšia. Lokálna firma s tridsaťročnou históriou chce uľahčiť nakupovanie zákazníkom žijúcim v širšom okruhu svojej kamennej predajne. PDM Autosúčiastky v súčasnosti patria medzi najlepšie internetové obchody na Slovensku, čo potvrdili získaním už druhého titulu ShopRoku.

Neustálym zlepšovaním sa a rozširovaním svojich služieb získava obchod pdmauto.sk čoraz väčšiu priazeň zákazníkov. Samozrejmosťou sú pritom dostupné ceny, nezmenená kvalita náhradných dielov či skvelý zákaznícky prístup, komunikácia a najmä odborné poradenstvo.

Nákup autosúčiastok v PDM je úplne jednoduchý a časovo nenáročný. Zákazníci si navyše môžu jednotlivé diely nechať skontrolovať pomocou VIN čísla vozidla a stopercentne si tak overiť ich kompatibilitu. Pri výbere spôsobu doručenia im najnovšie pribudne k možnosti osobného odberu a dopravy kuriérom aj priamy rozvoz vozidlom spoločnosti PDM Autosúčiastky.

Rozvoz v Žiline zákazníkom skráti dobu doručenia a zvýši pohodlie

Rozvoz autodielov momentálne prebieha jedenkrát denne v Žiline a niekoľkých okolitých obciach. Presný zoznam lokalít je možné získať v objednávkovom procese po zadaní poštového smerovacieho čísla alebo na stránke pdmauto.sk/rozvoz-v-ziline-a-okoli. Na základe požiadaviek a záujmu zákazníkov bude služba rozšírená aj do ďalších lokalít.

Doručenie objednávky v hodnote do 70 eur je spoplatnené sumou 1,90 €, pokiaľ je cena vyššia, doprava je poskytovaná úplne zadarmo. Za tovar sa dá zaplatiť vopred pri nákupe alebo následne pri jeho prevzatí a to v hotovosti či platobnou kartou. V prípade otázok sa je možné obrátiť na infolinku 0908 877 877 alebo emailovú adresu shop@pdmauto.sk.

Pre tých, ktorí preferujú osobný odber, je predajňa k dispozícii v pracovných dňoch v čase od 08:30 do 17:00 hod. a v sobotu od 09:00 do 11:00 hod. na Bratislavskej ulici č. 31 v Žiline - priamo oproti kontajnerovému prekladisku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR PDM Autosúčiastky