Ginové Átrium: V Žiline sa po prvýkrát uskutoční festival ginu sprevádzaný skvelou hudbou a jedlom


Foto: Ginové Átrium: V Žiline sa po prvýkrát uskutoční festival ginu sprevádzaný skvelou hudbou a jedlom

Posledný júlový deň bude patriť novému netradičnému podujatiu. Po prvýkrát sa v Žiline v priestoroch átria na Poštovej 1 na Vlčincoch uskutoční Ginový festival. Návštevníci sa môžu tešiť na ochutnávky rôznych kvalitných drinkov, chýbať nebude ani chutné jedlo, dobrá hudba a shisha.

Ginové Átrium začína v sobotu 31. júla o 15:00 hod. a do polnoci ponúkne viacero pop up barov, niekoľkých LIVE DJ-ov a degustácie nápojov, ktoré povedie ambasádor ginu Beefeater Marek Polomsky. 

Na festivale nebudú chýbať ani Plymouth gin, nemecký Monkey 47, talianske giny Malfy či japonský KI NO BI. Ceny jednotlivých drinkov a koktejlov sa budú pohybovať v rozmedzí 4 až 6 eur. Platiť sa bude v žetónoch, ktoré si budete mať možnosť zakúpiť v hotovosti na vyhradenom mieste pri vstupe.

V priestoroch kaviarne PostCafe sa na jeden deň usadí bratislavský Mirror cocktail bar, ktorý do Žiliny prinesie atmosféru svetovej úrovne a zážitkové koktejly.

Organizátori festivalu mysleli aj na tých, ktorí sa do Žiliny vyberú autom z väčšej diaľky. Šoféri si budú môcť dopriať špeciálne nealkoholické koktejly či populárne limonády s Vlčími sirupmi.

Počas celého večera budú na vonkajšej terase kaviarne k dispozícii vodné fajky od Shisha men Hookah Chaka.

Cena vstupenky na Ginové Átrium je v predpredaji rovných 6 eur a zakúpiť sa dá priamo v kaviarni hlavného organizátora podujatia PostCafe alebo aj na stránke ticketportal.sk/event/GINOVE-ATRIUM. Na mieste bude vstup 9 €.

V cene vstupenky má každý návštevník welcome drink ako bonus! Podujatie má vzhľadom na aktuálne platné opatrenia limit 500 účastníkov, preto neváhajte a zabezpečte si vstupenky včas.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR PostCafe