Nová pošta na Poštovej v Žiline. Po rokoch sa poštové služby vrátia na pôvodnú adresu


Foto: Nová pošta na Poštovej v Žiline. Po rokoch sa poštové služby vrátia na pôvodnú adresu

Novým nájomcom v biznis centre Poštová 1 na Vlčincoch, ktorá patrí do portfólia developerskej spoločnosti Milana Dubca, Reinoo, bude už čoskoro Slovenská pošta. 

Developerská spoločnosť Reinoo, správca a vlastník biznis centra Poštová 1 v Žiline, nedávno podpísala zmluvu so Slovenskou Poštou. Pošta sa tak stane novým nájomníkom a dôležitou inštitúciou v tomto obľúbenom biznis centre.

Na ploche 370 m2 tak vznikne moderné miesto pre komplexné poštové služby. Priestranná moderná pobočka poskytne zákazníkom Pošty opäť komfortnejšie a rýchlejšie vybavenie požiadaviek v príjemnom prostredí. V súčasnosti sa už pripravuje fit out priestorov, ktorý by mal byť hotový do konca leta. Pošta plánuje otvoriť svoju novú prevádzku už na jeseň tohto roku.

Viac parkovacích miest a lepší komfort

Reinoo súbežne plánuje rozšíriť počet parkovacích miest priamo pred budovou a zefektívniť politiku parkovania, čo umožní ešte väčší komfort a lepšiu prístupnosť aj pre prevádzku Pošty.

Návštevníci Pošty môžu súčasne navštíviť a využiť aj ostatné prevádzky, ktoré biznis centrum ponúka. V biznis centre Poštová 1 návštevníci dnes už nájdu služby ako kaviareň, lekáreň, pekáreň, notára, interiérové štúdio alebo reštauráciu.

Poštová 1 si vybudovala povesť populárnej budovy, vďaka svojej výnimočnosti, multifunkčnosti a otvorenosti pre verejnosť. Je prvou budovou v tzv. Biznis zóne Poštová, ktorá bude pozostávať nakoniec z troch budov a parkovacieho domu. Okolie budov bude doplnené novou zeleňou a oddychovými zónami. Reinoo už začalo v týchto dňoch s výstavbou druhej budovy tejto zóny s názvom Obchodná 1. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Reinoo