Salón piva opäť v Žiline: Ochutnávkový festival remeselného piva už tento piatok a v sobotu


Foto: Salón piva opäť v Žiline: Ochutnávkový festival remeselného piva už tento piatok a v sobotu

Obľúbený festival Salón Piva so širokou ponukou poctivého remeselného piva zo Slovenska ale aj zahraničia, opäť zavíta aj do Žiliny. V piatok 16. a sobotu 17. júla budete mať na Stanici Žilina-Záriečie možnosť ochutnať remeselné kúsky z produkcie takmer dvadsiatich pivovarov.

Jedinečný koncept pivného ochutnávkového festivalu začal pred šiestimi rokmi v Starej tržnici v Bratislave, kde sa koná dvakrát ročne - na jar a na jeseň. V rámci letnej edície opäť zavíta do Žiliny, a vy sa môžete tešiť okrem desiatok pív aj na chutné jedlo od Majstrov Haluškárov, domáce langoše Ja Som Langoš a šťavnaté burgre od Loco Burgers. 

Na Salóne piva vždy pivo iba do čistého pohára. Pivo sa bude čapovať do ekologických, viackrát použiteľných, výmenných plastových pohárov, ktoré budú na zálohu 2€. V piatok si môžete remeselné pivá vychutnať v čase 14:00 – 23:00 a v sobotu od 12:00 do 23:00 hodiny. V piatok aj v sobotu bude hrať DJ Stereodisco a FrickoBrothers.

V piatok bude aj obľúbený pivný kvíz. Na podujatie je symbolické vstupné 2€. Bližšie informácie nájdete aj na www.salonpiva.beer

Miesto: Stanica Žilina-Záriečie
Dátum: 16.07.2021 - 10:00    17.07.2021 - 12:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Salón piva 2021