V Bytči už vyrastajú Jablone. Potešia aj Žilinčanov


Foto: V Bytči už vyrastajú Jablone. Potešia aj Žilinčanov

V máji tohto roku sa začalo s výstavbou nových bytových domov, ktoré dostali sympatický názov Jablone. Na nové moderné byty sa môžu tešiť nielen Bytčania, ale aj záujemcovia z blízkeho okolia vrátane Žilinčanov.

Jablone majú všetky predpoklady na to, aby priniesli ovocie v podobe komfortného bývania. Posúďte sami.

Ideálna poloha 

Z Jabloní to budete mať všade blízko. Blízko do historického centra (2 min.), kam sa dostanete aj pešo po novovybudovaných chodníkoch. Blízko do prírody, ktorú máte všade navôkol.

A takisto blízko na diaľnicu, ktorou sa za krátky čas dostanete do Žiliny (10 min.), Považskej Bystrice (10 min.), Púchova (20 min.), Kysuckého Nového Mesta (18 min.) a ďalších miest v okolí – či už pôjdete za prácou, nákupmi, kultúrou alebo len tak na výlet. Vďaka ideálnej polohe a vynikajúcemu dopravnému napojeniu sú Jablone ideálnym miestom na bývanie nielen pre Bytčanov, ale aj pre obyvateľov z blízkeho okolia. 

Nová moderná štvrť

Lokalitu Thurzove sady Bytčania veľmi dobre poznajú. Známa je najmä ovocnými stromami vrátane jabloní, podľa ktorých je projekt pomenovaný. Jablone teda vyrastú priamo tu – v novej modernej štvrti, ktorá prináša do Bytče úplne novú kvalitu bývania. Premyslené architektonické riešenia, moderné bytové domy, kompletná občianska vybavenosť, ako aj dopravná a technická infraštruktúra sú zárukou komfortného života, po akom ste vždy túžili.

Zdravé prostredie

Ďalšou výhodou Jabloní je blízkosť prírody. Budete tu obklopení zeleňou a nádhernými lesmi. Priamo z vášho bytu sa môžete pokochať výhľadmi na Javorníky či Strážovské vrchy, neďaleko od vás budete mať Súľovské skaly. Okolitá príroda priam vyzýva na turistiku, cykloturistiku, rodinné pikniky či hubárčenie.

Navyše len pár krokov od domu tečie rieka Váh, Hričovský kanál a bližšie k centru aj menšia riečka Petrovička. Zdravé prostredie pre život, vzácny pokoj a množstvo príležitostí na voľnočasové aktivity – to všetko tvorí pridanú hodnotu vášho nového bývania.

Spoľahlivý developer

O realizáciu projektu Jablone sa postará spoločnosť HANT. Táto renomovaná firma vznikla už v roku 2003 v Považskej Bystrici a veľmi rýchlo sa etablovala na slovenskom stavebnom trhu. Na svojom konte má celý rad úspešných bytových projektov, ktoré vynikajú vysokou kvalitou, modernou architektúrou, atraktívnym dizajnom a predovšetkým praktickosťou. Veľkým plusom je tiež skutočnosť, že firma veľmi dobre pozná považský región a jeho potreby.

Už čoskoro v predaji 

Dobrou správou je, že byty v Jabloniach sa už onedlho dostanú do predaja. Vybrať si budete môcť jedno-, dvoj-, troj- a štvorizbové byty s rôznymi praktickými dispozíciami, priestranným balkónom alebo predzáhradkou na prízemí s veľkorysou výmerou od 38 do 84 m2. Všetky sa môžu pochváliť vysokokvalitným vybavením interiéru a väčšina z nich bude prispôsobená potrebám mladých rodín s deťmi. Samozrejmosťou bude bezproblémové parkovanie. 

Ak vás Jablone zaujali, navštívte ich web a dajte vedieť, o aké byty by ste mali predbežne záujem. Prvá ponuka bytov bude limitovaná a neverejná. Prednostne ju dostanú iba tí záujemcovia, ktorí poskytnú nezáväzne svoj kontakt. Nedajte sa preto nikým predbehnúť a zapustite svoje korene v Bytči rovnako ako Jablone.

 

Viac na www.jablone.sk

 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR HANT