Pracovný trh ožíva aj v Žiline: NEBBIA chce pritiahnuť talenty z regiónu


Foto: Pracovný trh ožíva aj v Žiline: NEBBIA chce pritiahnuť talenty z regiónu

Pracovný trh prináša pozitívne správy aj pre Žilinu a okolie. Najväčší pracovný portál na Slovensku hlási rekordne veľa ponúk, zamestnávatelia aktuálne hľadajú viac ako 18-tisíc nových kolegov.

Využi príležitosť získať svoj dream job aj v metropole severného Slovenska. Žilinská fitness značka NEBBIA neustále rastie a hľadá nadaných ľudí. 

Zabezpečiť rozvoj zamestnancov je poslaním CEO

NEBBIA láka talentovaných záujemcov nielen na atraktívne finančné ohodnotenie a pracovné benefity, ale predovšetkým na hodnoty a tímového ducha.

„Jedna vec je cinknutie výplaty v pravidelných intervaloch, iná vec je mať pocit zadosťučinenia a rozvíjať sa. To prvé je v NEBBIA samozrejmosťou. To druhé mojím poslaním voči zamestnancom,“ vysvetľuje CEO spoločnosti Martin Pecko.

Martin Pecko, CEO NEBBIA

Rast a príležitosť 

Práca v NEBBIA je rovnaká, ako je značka sama. Dynamická a zameraná na výkon. Obdobia výziev sa striedajú s etapami užívania si radosti z dosiahnutých úspechov. Bez neustáleho rastu by to však nešlo. V NEBBIA má každý zamestnanec možnosť rásť a rozvíjať svoje schopnosti.

„NEBBIA je synonymom príležitosti. Všetkým umožníme posúvať sa. Ako poslednú sme k nám do centrály prijali Janku, ktorá začínala ako predavačka v jednej z našich predajní,“ uviedol M. Pecko.

Chcú počuť absolventov 

Trh sa vyvíja rýchlo a na udržanie pozície lídra je dôležité neustále sa vzdelávať a byť otvorený novým myšlienkam. „Čerství absolventi nazerajú na pracovné výzvy inou optikou. Pre ostrieľaných NEBBIA  profesionálov so zaužívanými stereotypmi sú mladí ľudia zdrojom inšpirácie a inovácií,“ pokračuje CEO úspešnej žilinskej značky.

NEBBIA je firmou s priemerným vekom 27 rokov, vedú ju špičkoví lídri a neustále dáva šancu mladým talentom. Absolventi tu môžu svojimi myšlienkami ovplyvniť chod firmy a získané vedomosti pretaviť do praxe. Vďaka medzinárodnému pôsobeniu si aj aktívne “pospíkujú”.

Globálna značka s hodnotami 

Firemná kultúra značky je hnacím motorom jej pokroku a rastu. NEBBIA základy stoja na hodnotách ako sú odvaha, jednota, úprimnosť a vášeň pre fitness. Vďaka tomu dnes pozitívne ovplyvňuje životy ľudí až v 52 krajinách sveta. Pre mladých uchádzačov je práve firemná kultúra veľmi dôležitá. NEBBIA sa považuje za globálnu a modernú značku.

„Za naše hodnoty sa vieme postaviť kedykoľvek. Rovnako je to aj vo vnútri firmy. Tím NEBBIA je o vzájomnom rešpekte, pomoci a motivácii. Som presvedčený, že každý si zaslúži slušné zaobchádzanie a pracovné prostredie, v ktorom môže ukázať, čo vie,“ uzavrel Pecko. 

Otvorené pracovné pozície

Ak máš chuť posúvať sa a nebaví ťa stereotypná práca, NEBBIA má pre teba niekoľko zaujímavých pracovných ponúk. Firma momentálne hľadá kolegov na obchodné, marketingové, e-commerce a IT oddelenia. Viac o konkrétnych pozíciách nájdeš na tomto odkaze.

Ak si sa v žiadnej z nich ešte nenašiel, nevadí. Predstav NEBBIA svoj talent a pošli svoj životopis s motivačným listom na adresu career@nebbia.biz. Nezabudni sledovať NEBBIA na LinkedIne



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR NEBBIA