21. ročník Staromestských slávností - plné námestie vo štvrtok aj piatok!


Foto: 21. ročník Staromestských slávností - plné námestie vo štvrtok aj piatok! Foto: Námestie v piatok - Iveta Hanusová

Prebiehajúci 21. ročník Staromestských slávností priniesol množstvo zaujímavých umelcov, remeselníkov a udalostí. Celý program Staromestských slávností ste mohli vidieť aj na našich stránkach. Najatraktívnejšie koncerty sa už tradične odohrávali na Hlinkovom námestí, kde vo štvrtok aj piatok postupne kapely dokázali zaplniť celé námestie aj priľahlé uličky či miesto pod kostolom.

Žilinčania majú radi Staromestské slávnosti

Ďalší ročník Staromestských slávností tak opäť ukázal, že akcia je medzi žilinčanmi obľúbená. Akcii navyše prialo aj počasie, kedy počas hlavných dní nepršalo. Žilinčania sa tak opäť mohli zabaviť a doslova to využili v hojmom počte. A to aj napriek tomu, že 21. ročník prebehol napríklad bez tradičného headlinera Horkýže Slíže. Ďalším negatívom je neporiadok, ktorý však na väčšine miest organizátori v dostatočnom čase odstránili. V celkovom merítku tak môžeme považovať aj tento ročník, už predtým ako skončí, za úspešný.

Máte fotografie zo Staromestských slávností? Pošlite nám ich na info@zilinak.sk
Plánovali sme fotografovať pre vás aj zákulisie Staromestských slávností, no žiaľ sme nedostali akreditáciu. Po skončení udalosti tak vytvoríme pre vás aspoň fotoalbum s fotografiami od vás!


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu