Žilina hostí cez víkend nádejných hádzanárov, merajú si sily v siedmich halách


Foto: Žilina hostí cez víkend nádejných hádzanárov, merajú si sily v siedmich halách Foto: hadzanazilina.sk

Hádzanársky klub Slovan Malá Fatra organizuje v termíne 2. až 4.júla športový mládežnícky sviatok, na druhom ročníku turnaja Mini Open Handball sa v Žiline, Strečne a Predmieri zúčastňuje 84 tímov z 30 klubov vo vekových kategóriách prípravka, mladšie žiactvo a staršie žiactvo.

Sily si na turnaji merajú chlapci aj dievčatá. „Nad turnajom prevzal záštitu hlavne Slovenský zväz hádzanej, Mesto Žilina a Žilinský samosprávny kraj. Podporu nám prejavilo aj množstvo spoločensky zodpovedných firiem i fyzických osôb. Názov turnaja je tradične používaný pre neoficiálne Majstrovstvá Slovenska žiackych kategórií ako značka Slovenského zväzu hádzanej, teda Slovak Open Handball U12, U14. Pre prípravku U10 sme zvolili pokračovanie minuloročnej verzie názvu turnaja Mini Open Handball,“ vysvetľuje Renáta Bartková z Organizačného výboru Slovan Malá Fatra - Hádzanársky klub Žilina.

V nedeľu turnaj vyvrcholí vyhodnotením o 16:00 hod. Žilinské nádejné hádzanárky a hádzanárov nájdete až v siedmych halách v Žiline a okolí. Mladšie žiačky a starší žiaci hrajú v športovej hale na Rosinskej ceste 4, mladší žiaci hrajú v hale CVČ V. Javorku a v Strečne, staršie žiačky hrajú v CVČ Žilina a na Hájiku, prípravka dievčat hrá v telocvični UNIZA a prípravka chlapci hrá na ZŠ V. Javorku. V Predmieri sa predstavia ďalšie tímy z Bytče a iných miest zo Slovenska.

Rozpis zápasov nájdete na hadzanazilina.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu