Začala výstavba druhej administratívnej budovy v Biznis zóne Poštová, ponesie názov Obchodná 1


Foto: Začala výstavba druhej administratívnej budovy v Biznis zóne Poštová, ponesie názov Obchodná 1
Galéria: 6 fotiek

Spoločnosť Reinoo, ktorej majiteľom je podnikateľ Milan Dubec, začala s výstavbou novej administratívnej budovy na Obchodnej ulici na Vlčincoch, ktorá sa stane súčasťou Biznis zóny Poštová. Stane sa tak druhou budovou v poradí v tejto zóny, jej celkovou súčasťou majú byť tri administratívne budovy a parkovací dom.

Osem poschodová novostavba administratívnej budovy ponúkne inovatívny koncept kancelárskych a obchodných priestorov v najvyššom štandarde. Obchodná 1 vytvorí priestor pre zhruba 1000 pracovných miest. Dominantou budovy bude oddychová strešná zóna s panoramatickým výhľadom, ktorá ponúkne priestor na relax či organizovanie rôznych eventov. Súčasťou budovy bude aj podzemné parkovisko.

Úpravy v okolí budovy budú pozostávať z vytvorenia vegetačných úprav prírode blízkeho charakteru, vybudovania komunikácií pre peších z prírodných materiálov a z doplnenia prvkov drobnej architektúry. Spoločnosť Reinoo sa netají tým, že pri zhotovovaní stavby bude cieliť na získanie prestížnych certifikátov LEED PLATINUM a WELL PLATINUM.

„Obchodná 1 je ďalšou výzvou v našej developerskej činnosti. Navrhovali sme ju podľa nášho presvedčenia a firemného DNA spojeného s ohľaduplnosťou na okolité prostredie a ekologické aspekty. Budova sa stane nie len miestom najmodernejších administratívnych a obchodných priestorov, ale aj miestom pre voľný čas a oddych. Zároveň veríme, že hladko zapadne do konceptu Biznis zóny Poštová,“ dodáva Milan Dubec, CEO spoločnosti Reinoo.

Spoločnosť Reinoo, a.s.  sa venuje developmentu kancelárskych budov, rezidenčných komplexov a prenájmu nehnuteľností už od roku 2011.V roku 2017 obnovila budovu Banky na Legionárskej ulici v Žiline, hneď vedľa budovy Novej synagógy. V roku 2019 nanovo vybudovala budovu bývalej Pošty na sídlisku Vlčince, ktorá ponúka viac ako 12 000 m2 prenajímateľnej plochy v certifikácii LEED v4 GOLD.

Aktuálne v Žiline stavia aj svoj najväčší rezidenčný projekt Zelené Vlčince, ktorý po ukončení prvej a druhej etapy poskytne 290 bytov. Súčasne dokončila nové byty priamo v centre Žiliny pod názvom projektu Byty Retro. Spoločnosť Reinoo, a.s. úspešne tiež dokončila výstavbu prvej etapy novej štvrte Pod Zábrehom v Púchove, ktorú tvorí 108 bytov v šiestich bytových domoch a 44 bytov v projekte Rubicon Púchov. Pokračuje ďalej výstavbou projektu Pod Zábrehom II, ktorý obyvateľom Púchova ponúkne 109 bytov.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Reinoo