V SOLIDWAY Žilina nájdete aj obľúbené vodeodolné podlahy, vďaka 70 000 m2 skladom nečakáte na dodanie


Foto: V SOLIDWAY Žilina nájdete aj obľúbené vodeodolné podlahy, vďaka 70 000 m2 skladom nečakáte na dodanie
Galéria: 12 fotiek

Stavebný ruch postupne ožíva a na trhu sa objavujú výpadky niektorých materiálov či stavebných produktov. Výnimkou nie je ani zariaďovanie interiéru, ktoré sa pri renovácii či výstavbe môže natiahnuť pre dlhšie čakacie lehoty. Žilinská predajňa a veľkoobchod s podlahami SOLIDWAY je na situáciu pripravená a vďaka vyše 70 tisíc metrom štvorcových podláh na sklade sa vám nestane, že budete musieť práce posúvať.

Expedovanie ihneď nie je jediný dôvod, prečo nakupovať v SOLIDWAY. Každý z nás túži po podlahe, ktorá vydrží všetko, čo na ňu život a človek hodí. Montáž podlahy je finančne a časovo náročná, preto treba výber podlahy dobre zvážiť a premyslieť.

Nie vždy je cena ukazovateľom kvality a vašich priorít. Všetkých počas renovácie alebo výstavby spája hľadanie podlahy, ktorá nie je citlivá na vlhkosť, vodu, škvrny, pády predmetov, či UV žiarenie. Medzi najrýchlejšie rastúce podlahy na trhu sa radia vodeodolné podlahy, nájdete ich v množstve dizajnov a odtieňov aj v predajni SOLIDWAY na Štrkovej ulici v Žiline. Veľmi obľúbené sú najmä v kuchyniach a kúpeľniach, kde sa preferuje jednotný štýl. Toto sa dlažbou ťažko zachová.

„Neraz sme boli svedkom, keď sa musela komplet celá podlaha vymeniť. Voda môže vytekať z mrazničky, práčky, WC, od susedov alebo dieťa vyleje vodu a rodičia si to nevšimnú niekoľko hodín. Niekedy nastanú problémy aj pri príchode nového 4-nohého člena rodiny. U nás nájdete široký sortiment vodeodolných podláh nie len na vinylovej, ale aj na prírodnej báze. Veľká výhoda je, že sortiment máme skladom a je možné ho hneď expedovať,“ vysvetľuje Ján Stanko zo SOLIDWAY.

V portfóliu majú vodeodolné podlahy, ktoré dokonalo napodobnia nielen autentickosť drevo dekoru, ale aj dlažby. Vyhnete sa náročnej montáži lepenia dlažby a budete si môcť užívať teplo podlahy. Hoci laminát ako taký nie je veľmi vhodný do vlhkých miestnosti ani dosť odolný na kuchynské nástrahy, vďaka technickým inováciám je už dostupný vodeodolný laminát.

Laminátové podlahy novej generácie získavajú popularitu aj medzi Žilinčanmi. Pozrite si niekoľko tipov na podlahy, vďaka ktorým premeníte vaše obydlie na domov a nebudete musieť riešiť nástrahy, ktoré čakajú na podlahy.

Vodeodolný Laminát Hydron 600

Prírodná, cenovo dostupná a odolná voči vode, to je nová generácia vodeodolných laminátových podláh od Parador. Podlaha je odolná voči stojatej vode až 24 hodín. Dokazuje to NALFA test, ktorý kontroluje ako dlho je produkt odolný voči stojatej vode a podlaha je bez poškodenia. Laminátová podlaha je tiež odolná proti mikro-škrabancom, má antistatické vlastnosti a je rozmerovo stabilná. Parador sa môže pochváliť nie len kvalitou, ale aj naozaj krásnymi dekormi prepracovanými do posledného detailu.

Kvalita laminátových podláh sa opäť posunula o ďalší level. Tieto laminátové podlahy otvárajú nové možnosti použitia. Napriek ich úžasným vlastnostiam je ich nosná doska vyrobená z prírodných drevných vlákien s prímesou látok, ktoré sú odolné voči vlhkosti a napučaniu.

Vodeodolné kompozitné podlahy

Kompozitná podlaha je u náš ešte stále novým druhom podlahy. Skrýva v sebe výhody odolnosti voči vode, mikro-škrabancom a škvrnám. Zároveň sa ľahko čistí.

Prírodná kompozitná podlaha

Tu určite patria kompozitné podlahy Modular ONE od Parador a dizajnové podlahy Egger Home GreenTec. Sú odolné voči vode a bez obáv ich môžete pokladať do kuchyne, kúpeľne a vstupných hál. Modular ONE má schopnosť odolávať pôsobeniu stojatej vody až 4 hodiny.

U Egger GreenTec je to až do 72 hodín. Výhodou týchto podláh je, že sú vyrobené z prírodných drevitých vlákien, sú pocitovo teplé a na dotyk pripomínajú drevo. Sú 100% bez PVC a plastifikátorov. Navyše majú vstavanú protihlukovú korkovú podložku.

SPC kompozitná podlaha - vyrobená na minerálnom základe

Tieto podlahy sú 100% odolné voči vode. Medzi obľúbené patrí Kompozitná podlaha SPC od Parador a Afirmax BiClick floor. Taktiež novinka Modular ONE Hydron vybavená špeciálnym vodeodolným jadrom a akustickým podkladom.

Ich veľké plus je, že majú vysokú rozmerovú stabilitu bez ohľadu na úroveň slnečného žiarenia. Už žiadny strach pri francúzskych oknách. Podlahy sú vyvinuté s ohľadom na najmodernejšie dizajnové vychytávky ako sú otvorené priestranstvá a prepojené izby. Môžete ich pokladať bez dilatácie u BiClick floor až do 200 m² a u SPC Parador až do 400 m². Značky sa pýšia certifikátmi kvality. Neobsahujú žiadne ftaláty ani škodlivé zmäkčovadlá.

Kompozitné podlahy sú momentálne veľmi trendy a ich popularita rastie naozaj rýchlo. Na odborníkov zo žilinskej spoločnosti sa stovkami spokojných zákazníkov spolieha aj cyklista Juraj Sagan, ktorému špičkové podlahy značky PARADOR spríjemňujú chodenie po domove. 


Všetky vodeodolné podlahy sú dostupné v predajni SOLIDWAY na Štrkovej 973/23A v Žiline alebo na www.parador.sk. Predajňa sa nachádza na konci ulice Kamenná, približne 500 metrov za predajňou FLORA a nanavigujú vás aj zelené smerové billboardy „Podlahy SOLIDWAY“.

Dva tipy na záver:
• Stavte na svetlé farby, prírodné materiály a svoj osobitý štýl ukážte v doplnkoch, ktoré môžete vymeniť, ak sa váš vkus po čase zmení.
• V kuchyni, kúpeľni a vstupnej hale by mala podlaha vydržať nielen vaše kroky, no musí vedieť ustáť aj všetky vaše nástrahy. Napíšte si, čo očakávate od podlahy a poraďte sa s odborne vyškoleným personálom.

 

Viac informácií nájdete aj na www.solidway.skvzorkovna@solidway.sk alebo 041/285 81 37

 

 

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR SOLIDWAY