Kúpele Spa Aphrodite slávnostne otvorili letnú sezónu, predstavili aj nový park a rehabilitačné centrum


Foto: Kúpele Spa Aphrodite slávnostne otvorili letnú sezónu, predstavili aj nový park a rehabilitačné centrum
Galéria: 20 fotiek

Jedny z najznámejších slovenských kúpeľov Spa Aphrodite v Rajeckých Tepliciach pred pár dňami slávnostne otvorili letnú sezónu. Pri tejto príležitosti zároveň verejnosti predstavili dve významné novinky. Prvou je nové rehabilitačné centrum Spa Rehab Clinic, ktoré prináša možnosti špičkovej diagnostiky, prevencie a liečby pohybového systému. Ďalšou je zrevitalizovaný kúpeľný park.

Spa Aphrodite sú nielen zdravotnými kúpeľmi ale aj rehabilitačným zariadením. V rozširovaní liečebného a rehabilitačného portfólia a prinášaní inovácií sa snažia pokračovať aj napriek nepriaznivej situácii, ktorá je spôsobená svetovou pandémiou. Majitelia do aktuálne predstavených noviniek investovali viac než pol milióna eur.

„Už viac ako dvadsať rokov sa snažíme priniesť našim klientom nielen špičkovú európsku úroveň služieb, ale priblížiť sa najväčším svetovým zdravotníckym zariadeniam a trendom. Minulý rok sme kvôli šíriacemu sa koronavírusu museli prerušiť sériu otvorení, preto sme dnes veľmi radi, že môžeme predstaviť dve naše najvýraznejšie novinky - posilnenie liečebného segmentu a skrášlenú vonkajšiu časť areálu,“ povedal Zdenko Miškolci ml., viceprezident Slovenských liečebných kúpeľov Rajecké Teplice.

Otvorenia tohtoročnej letnej kúpeľnej sezóny a predstavenia noviniek sa zúčastnilo aj niekoľko známych osobností. Nechýbala medzi nimi ani česká topmodelka Simona Krainová, ktorá spolu s majiteľom Zdenkom Moškolcim a viceprezidentom Zdenkom Miškolcim mladším slávnostne prestrihla pásku.

Zrevitalizovaný kúpeľný park bude slúžiť predovšetkým na prechádzky v príjemnom prostredí na čerstvom vzduchu. Chodenie ako doplnok absolvovaných procedúr v kombinácii s pitnými kúrami odporúča mnoho lekárov na posilnenie zdravia. 

Dizajn parku je ladený do jemného antického štýlu, ktorý si zanecháva svoj moderný a čistý náhľad. Jeho súčasťou je množstvo kvetín a celoročných drevín a rastlín. V priestore za veľkou fontánou sa nachádza aj termálne žriedlo, kde je možné vidieť liečivý prameň s teplotou 38 °C a obsahom hydrogénuhličitanov, vápnika a horčíka.

Spa Rehab Clinic poskytne nové možnosti rehabilitácie

Kúpele Spa Aphrodite ponúkajú široké možnosti liečby pohybového ústrojenstva, neurologických ochorení aj chorôb z povolania. Aktuálne sa zameriavajú aj na pacientov po prekonaní koronavírusu, pre ktorých vytvorili špeciálny postcovidový liečebný program.

Kúpele úspešne zrealizovali prestavbu whirpoolového oddelenia na Spa Rehab Clinic, ktorého cieľom je vylepšiť a doplniť súčasné procedúry a prístroje. Vďaka novému oddeleniu sa zvýraznia a zlepšia rehabilitácie a dostanú sa na najvyššiu úroveň. Jeho súčasťou sú napríklad vodné trakcie, magnetoterapie, fyzioterapie prístrojmi Imoove či Redcord alebo analýza tela prístrojom Tanita a mnoho ďalších.

Viac informácií je možné získať na stránke www.spa.sk/sk/spa-balneo




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Spa Aphrodite