Auto zrazilo ženu s kočíkom, ktorá prechádzala cez priechod pre chodcov v Lietavskej Lúčke


Foto: Auto zrazilo ženu s kočíkom, ktorá prechádzala cez priechod pre chodcov v Lietavskej Lúčke

Vo štvrtok 17. júna v doobedňajších hodinách došlo v obci Lietavská Lúčka k dopravnej nehode, pri ktorej narazilo auto do ženy s kočíkom. V čase nárazu mala žena prechádzať cez vyznačený priechod pre chodcov.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 32-ročný vodič  viedol motorové vozidlo Fiat v smere jazdy od Rajca na Žilinu. Následne z doposiaľ nezistených príčin s vozidlom na priechode pre chodcov narazil do ženy, ktorá pred sebou tlačila kočík,“ uviedla hovorkyňa žilinskej polície Gabriela Kremeňová.

Žena aj s dieťaťom bola z miesta dopravnej nehody urýchlene prevezená na vyšetrenie do žilinskej nemocnice. Polícia vykonala u vodiča dychovú skúšku na zistenie prítomnosti alkoholu s negatívnym výsledkom.

Polícia sa prípadom ďalej zaoberá, okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Udalosť spôsobila na frekventovanej ceste prvej triedy zdržanie približne 40 minút, premávka bola na nevyhnutný čas zastavená. Niektorí vodiči využili na obchádzku vedľajšie ulice.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu