X-Jetpacks a JetBlade, to sú atrakcie, ktoré pribudnú na Vodnom diele Žilina


Foto: X-Jetpacks a JetBlade, to sú atrakcie, ktoré pribudnú na Vodnom diele Žilina
Galéria: 3 fotky

Atrakcie, ktoré by vás mohli počas leta zaujať sa objavia na Vodnom diele Žilina. Nebudú však súčasťou Extreme Parku, ako sme mylne uvádzali v článku. Týmto sa ospravedlňujeme prevádzkovateľovi atrakcie za uvedenie nesprávnej informácie, ktorú nám zaslal čitateľ.

AquaFly je certifikovaný, školený a skúsený tím ľudí, ktorých baví voda, slnko, zábava a šport. Ako prví prinášajú do Európy novinku, ktorá sa uchytila v Amerike. Teraz ju môžete vidieť a dokonca aj skúsiť v Žiline.

Tím AquaFly bude najviac času tráviť lietaním na Vodnom diela Žilina, pri Pizzerii LaRose v Mojšovej Lúčke. Pozrite si bližšie informácie k novinkám, ktoré môžete vyskúšať.


X-Jetpacks

„Ruksak”, ktorý si založíte na chrbát a jednoducho lietate. Hydro zariadenie pracuje na princípe vodných trysiek a teda cirkulácii vody. Vďaka 18-metrovej hadici, ktorá je pripojená k vodnému skútru prúdi do “ruksaku” voda, ktorej tlak vás dostane nad hladinu do výšky až 12 metrov. Nakoľko nie je potrebné používať nohy, X-Jetpacks dokážu ovládať aj čiastočne handicapovaní.

Za akú cenu je možné vyskúšať X-Jetpacks?

- úvodný kurz
10 minút inštruktáž + 15 minút lietanie: 49,- eur

- po úvodnom kurze
10 minút lietanie: 29,- eur

(V cene je zahrnuté zapožičanie výstroje).


JetBlade

Doska, ktorá na svetovom trhu prináša absolútnu revolúciu v tzv. flyboardingu. Už nie ste ohraničený zle manévrovateľnou doskou v celku, ale obe nohy máte samostatne ovládateľné a vy sa tak aj ako začiatočník rýchlejšie dostanete nad hladinu a po chvíľke dokážete robiť kúsky aké iní nevedia. Doska s topánkami sa pripevní na nohy, podobne ako snowboard alebo wake s rozdielom, že vás do vzduchu dostane prúd vody a je už len na vašej šikovnosti ako rýchlo pôjdete lietať. Doska sa ovláda jemnými pohybmi, predovšetkým v členkoch.

Koľko stojí JetBlade?

- úvodný kurz
10 minút inštruktáž + 15 minút lietanie: 40,- eur

- po úvodnom kurze
10 minút lietanie: 20,- eur

(V cene je zahrnuté zapožičanie výstroje).


Po krátkej inštruktáži, pri ktorej vás naučia lietať si môžete užiť atrakciu naplno a vyskúšať čo vás len napadne. Dôležitá je však bezpečnosť, ktorá je pre AquaFly na 1. mieste. Preto je veľmi dôležité počúvať inštruktorov. Každý, kto sa rozhodne novinku vyskúšať dostane neoprén, plaveckú vestu a prilbu. Odporúčané sú aspoň minimálne plavecké schopnosti.

Aktuálne informácie môžete sledovať aj na Facebooku:
Tím AquaFly Slovakia




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: AquaFly