AKTUÁLNE: Letné kúpalisko v Žiline bude otvorené od soboty 19. júna


Foto: AKTUÁLNE: Letné kúpalisko v Žiline bude otvorené od soboty 19. júna Foto: ilustračné - MKP

Areál letného kúpaliska Mestskej krytej plavárne v Žiline budú môcť prví návštevníci v tomto roku navštíviť už v sobotu 19. júna 2021.O otvorení informoval Ivan Budai zo Správy športových zariadení mesta Žilina, s.r.o.:

„Od soboty 19.6.2021 otvárame letné kúpalisko pre verejnosť počas všetkých dní od 9:00 do 20:00. Celodenné vstupy je možné zakúpiť iba na pokladni letného kúpaliska. Návštevníci obdržia tvrdú vstupenku, ktorú je potrebné uschovať pre odchod z areálu.“

Od utorka 15. júna je pre verejnosť otvorený aj vnútorný bazén, kapacita je obmedzená zatiaľ na 30 percent podľa Covid automatu. Keďže okres Žilina sa v budúcom týždni dostane do žltej farby, prevádzkovateľom plavárni to umožní vpustiť až 50 percent maximálnej kapacity návštevníkov.

Celodenný základný vstup stojí počas pracovných dní 7 eur, v sobotu a nedeľu 7,70 eur. Skupiny s nárokom na zľavnený vstup ako deti do 16. roku života, študenti do 26. roku života, osoby s preukazom ISIC, ITIC, EURO26, osoby vo veku nad 60 rokov, osoby ŤZP a ŤZP-S a držitelia plakiet za darcovstvo krvi, platia za celodenný vstup počas pracovného týždňa 5,60 eur a počas víkendu 6,20 eur.

Vstup zadarmo má dieťa do 6 rokov a seniori nad 70 rokov. Po 16. hodine je vstupné o niečo lacnejšie, celý cenník nájdete v tabuľke nižšie.

Zdroj: MKP Žilina


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu