Dopravný podnik mesta Žiliny hľadá vodičov autobusov a trolejbusov, ponúkaná hrubá hodinová mzda je 4,69 eur


Foto: Dopravný podnik mesta Žiliny hľadá vodičov autobusov a trolejbusov, ponúkaná hrubá hodinová mzda je 4,69 eur

Dopravný podnik mesta Žiliny (DPMŽ) hľadá nové posily, dôvodom má byť snaha o zvýšenie kvality poskytovaných služieb. Záujemcovia o pracovnú pozíciu vodiča alebo vodičky autobusov a trolejbusov môžu zasielať svoje životopisy prostredníctvom kontaktov uvedených na stránke dopravného podniku.

Medzi ponúkané výhody patria napríklad prémie vo výške 18% k základnej mzde, príplatky za prácu v sobotu, nedeľu, vo sviatok a prácu nadčas či týždeň dovolenky nad rámec Zákonníka práce. DPMŽ sľubuje aj polročné odmeny či možnosť rekreácie v podnikovom zariadení v Tatranskej Štrbe.

Pracovný čas vodiča vozidiel mestskej hromadnej dopravy v Žiline je stanovený od 04:00 do 23:00 hod.. Zamestnanci pracujú na viacero typov zmien - dopoludňajšiu, popoludňajšiu, dennú, nočnú a delenú.

Ponúkaná hrubá mzda (brutto) na pozíciu vodiča predstavuje sumu 4,69 € za hodinu práce. Predpokladaný začiatok pracovného pomeru je čo najskôr so zmluvou na dobu určitú (12 mesiacov) a následnou možnosťou predĺženia na dobu neurčitú.


Žilinský dopravný podnik nepožaduje od záujemcov odbornú prax, postačuje vodičské oprávnenie skupiny D, vek minimálne 24 rokov a bezúhonnosť.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu