Rezidencia Predmestská v Žiline: Život v meste môže byť príjemný, stačí si vybrať tú správnu lokalitu


Foto: Rezidencia Predmestská v Žiline: Život v meste môže byť príjemný, stačí si vybrať tú správnu lokalitu
Galéria: 16 fotiek

Možností bývať na dosah historického centra Žiliny je stále nedostatok, a ešte menej tých v novostavbe, kde môžete počítať s najmodernejšími technológiami, nízkymi nákladmi a premyslenou dispozíciou. Pripravovaná Rezidencia Predmestská je z tohto pohľadu ideálnou voľbou a v Žiline ide vôbec o prvý typ projektu, kedy nadstavia existujúcu komerčnú budovu v atraktívnej lokalite.

Majitelia spolu 25 nových bytov nájdu na Predmestskej maximálny komfort a štýlové bývanie. Ak patríte k tým, ktorí radi vyrazia mimo mesta, za necelých 5 minút ste na diaľničnom výjazde na akýkoľvek smer, či už do Bratislavy alebo do Košíc.

V historickom centre mesta sa ocitnete už za pár minút chôdze. Neďaleko bytového projektu, vznikajúceho na nároží ulíc Predmestská a M. R. Štefánika, je aj obľúbené  Vodné dielo s možnosťami športového vyžitia. V okolí nechýba kompletná občianska vybavenosť a množstvo kvalitných reštaurácií, ktoré spríjemňujú život v meste.


Ak radi bicyklujete, na niektorú z cyklotrás v okolí sa napojíte takmer okamžite po vyjdení z nového domova. Byty v Rezidencii Predmestská sú síce v centre, ale aj parkovanie je vyriešené prakticky – priamo pri bytovom dome.

Moderné a prispôsobené komfortu v každom ohľade

Na ulici M. R. Štefánika, nájdete vyhradený parkovací priestor, na ktorom zaručene zaparkujete. A to aj vtedy, keď sa z práce vrátite neskoro večer alebo počas dopravnej špičky. Jediné, čo potrebujete, je rezidenčná karta. V tesnej blízkosti nájdete aj zastávku MHD Predmestská.

Exkluzívnym predajcom projektu je WFG reality. Na samotných bytoch oceníte konštrukčné riešenie stavby - tvorí ju železobetónový skelet a tehla. Pri modernom bývaní je nesmierne dôležitá akustika. Susedov nebudete počuť vďaka priečkam z akustickej tehly a podlahe s kročajovou izoláciou, ktorá odráža dupot, buchot, chodenie aj nepríjemné posúvanie stoličiek.

Výhody novostavby týmto nekončia - tešiť sa môžete na nízke mesačné náklady, vykurovanie je riešené prostredníctvom radiátorov. V najvyšších bytových jednotkách aj za pomoci podlahového kúrenia.

Myslíte aj na čoraz horúcejšie letné dni? Byty majú predprípravu na externé žalúzie a klimatizáciu, na požiadanie je možné dorobiť tieto technológie a zvýšiť komfort vášho nového bytu.

Samozrejme, nechýba ani loggia či balkón, na najvyššom poschodí si noví majitelia vychutnajú veľkorysé terasy. Celý priestor bytu je navyše premyslený do posledných detailov tak, aby bola plocha využitá čo najviac prakticky a bývanie komfortné.

V ponuke Rezidencie Predmestská sú jedno až štvorizbové byty, takže si vyberie každý. Exkluzívne byty na najvyššom poschodí majú terasu takmer po celom obvode.

Terasa na najvyššom poschodí je skutočne luxusom, a to nielen vďaka výhľadom

Na projekt nebudete čakať pridlho, keďže už má schválené stavebné povolenie a v týchto dňoch začína výstavba. Dátum dokončenia je plánovaný na jeseň / zima 2022, takže do svojho nového domova sa môžete sťahovať už čoskoro.

V prípade záujmu alebo otázok sa môžete obrátiť na realitného makléra Miroslava Balka, RSc. z WFG reality, ktorý vám poskytne kompletný servis vrátane poradenstva a zabezpečí aj vybavovanie finančných prostriedkov.

Bližšie informácie nájdete aj na www.rezidenciapredmestska.sk, balko@wfg.sk alebo telefónnom čísle +421 905 809 919.

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR WFG Reality