Známa žilinská značka Fantasia otvára v širšom centre mesta novú ručnú autoumyváreň


Foto: Známa žilinská značka Fantasia otvára v širšom centre mesta novú ručnú autoumyváreň
Galéria: 5 fotiek

S príchodom leta a slnečných dní prichádza aj čas, kedy chce mať takmer každý majiteľ svoje auto dokonale nablýskané. Je to nielen preto, že v peknom počasí oveľa lepšie vyniká, ale je aj určitou vizitkou každého z nich.

Mnohí motoristi strávia ročne dlhé hodiny starostlivosťou o svoje vozidlá a niekedy ani nie sú s výsledkom úplne spokojní. Stačí im pritom zveriť svojho štvorkolesového tátoša profesionálom, ktorí si vďaka moderným prípravkom a zdokonaleným postupom práce hravo poradia s akoukoľvek špinou alebo problémom.

Zatiaľ čo tím ľudí pracuje na účinnom vyčistení vozidla, si môže majiteľ pokojne vybaviť svoje nevyhnutné záležitosti prípadne oddýchnuť na káve či obede. S cieľom prinášať zákazníkom kvalitné služby v tejto oblasti za dostupné ceny otvorila známa žilinská značka novú ručnú autoumyváreň.



Už niekoľko dní funguje v širšom centre Žiliny autoumyváreň Fantasia poskytujúca komplexné služby čistenia vozidiel. Ak potrebujete umyť exteriér, vyčistiť interiér, vytepovať sedačky, navoskovať alebo zrenovovať lak, skúsený personál je k dispozícii v pracovných dňoch od 08:00 do 17:00 hod. a počas soboty od 09:00 do 15:00 hod.

Myšlienka rozbehnúť novú službu prišla počas pandémie

Fantasia je medzi Žilinčanmi rokmi známa ako pizzéria so širokou ponukou chutnej pizze a jedál ale aj ako spoľahlivá taxislužba. V čase pandémie, keď platili sprísnené opatrenia, zakúpilo vedenie spoločnosti potrebné vybavenie na dezinfekciu a čistenie áut a prevádzok. Pravidelná starostlivosť prebiehajúca vo vlastnej réžii tak vnukla majiteľovi nápad.



„Kvôli prísnym opatreniam sme ešte minulý rok nakúpili viacero zariadení a v rámci sanitárnych dní sme si kompletne čistili všetky naše vozidlá taxislužby aj pizzérie. Neskôr nám napadlo, že by sme tieto služby mohli poskytovať aj našim zákazníkom a tak sme sa rozhodli otvoriť autoumyváreň,“ spresnil majiteľ Miroslav Kolenčiak.

Autoumyváreň Fantasia sídli na ulici Závodská cesta 8166, čo je len kúsok od okružnej križovatky Rondel smerom do Závodia. V súčasnosti poskytuje každému zákazníkovi zdarma dezinfekciu ozónom pri ktoromkoľvek programe obsahujúcom čistenie interiéru.

Okrem osobných automobilov obslúži umyváreň aj zákazníkov s minibusmi a dodávkami. V prípade potreby sú pracovníci ochotní po predošlej dohode vybaviť objednávky aj počas nedele alebo cez sviatky. Fantasia je k dispozícii tiež pre firemných zákazníkov s platbou na faktúru.

Bližšie informácie a možnosti objednania:

V spolupráci s novootvorenou autoumyvárňou CarWash Fantasia v Žiline vám prinášame možnosť zapojiť sa do súťaže o tri poukazy na umývacie programy. Pokyny k zapojeniu sa nájdete vo večerných hodinách v našom príspevku na sociálnej sieti: facebook.com/zilinak

V hre sú nasledovné programy:

  • Veľký komplet v hodnote 90 €
    Umytie motora a motorovej časti, predumytie  vozidla, odstránenie mušiek, vyčistenie diskov, ručné umytie karosérie šampónom, voskovanie tekutým voskom, sušenie karosérie, umytie prahov, zádverí, impregnácia pneumatík, vysávanie interiéru vrátane kufra, vyčistenie a impregnácia všetkých plastov, vyčistenie okien a vyleštenie z vonkajšej časti, tepovanie stropu, sedačiek, tapacírov, podlahy, kufra alebo vyčistenie a impregnácia kožených sedačiek a kožených častí interiéru
  • Malý komplet v hodnote 25 €
    Predumytie vozidla, odstránenie mušiek, vyčistenie diskov, ručné umytie karosérie šampónom, voskovanie tekutým voskom, sušenie karosérie, umytie prahov, zádverí, impregnácia pneumatík, vysávanie interiéru vrátane kufra, vyčistenie a impregnácia všetkých plastov, vyčistenie okien a vyleštenie z vonkajšej časti
  • Exteriér v hodnote 15 €
    Predumytie vozidla, odstránenie mušiek, vyčistenie diskov, ručné umytie karosérie šampónom, voskovanie tekutým voskom, sušenie karosérie, umytie prahov, zádverí, impregnácia pneumatík, vyleštenie okien z vonkajšej časti




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Fantasia