Dekoračný textil dodá vášmu interiéru nádych luxusu, spoločnosť Horeca textil rozšírila portfólio


Foto: Dekoračný textil dodá vášmu interiéru nádych luxusu, spoločnosť Horeca textil rozšírila portfólio

Ak rozmýšľate, ako vylepšiť váš súčasný interiér a dodať mu nádych luxusu, potom je odpoveďou kvalitný dekoračný textil. Tradičný výrobca spoločnosť Horeca textil reflektuje na dopyt klientov, ktorí už roky oceňujú starostlivo vyrábané výrobky z kvalitných materiálov, a rozšírila ponuku o nové produkty.

Na rozdiel od väčšiny konkurencie disponuje materiálom nakupovaným priamo od výrobcu, vďaka čomu dokáže ponúknuť nielen najkvalitnejšie produkty za výhodnú cenu, ale takisto disponuje širokým množstvom farieb so vzorom alebo bez. Súčasnú situáciu využili v Horeca textil na to, aby predstavili nové produkty, ktoré sa radia medzi výkladnú skriňu spoločnosti.

Všetky ich zahrnuli práve do sekcie dekoračný textil, dominujú jej kvalitné blackout závesy na zatemnenie miestnosti. Hlavnou výhodou, ktorú majú tieto hotelové závesy Black out, je zatemnenie až na úrovni 95 percent. Pri postupe na to, ako zatemniť izbu závesmi, pomáha vkladanie špeciálnej vrstvy:

„Vysoké zatemnenie sa dosahuje vkladom poliamidovej vrstvy do materiálu. Blackoutové závesy ponúkame v rôznych gramážach, v materiálových prevedeniach a v zaujímavých farbách. Závesy šijeme prevažne systémom šitia na háčiky MICROFLEX. Hotelové závesy vyrábame na mieru rôznych šírkach a výškach podľa zadania zákazníka.“

Zatemňovacie závesy pôsobia majestátne a zároveň esteticky, tu ale ich výhoda nekončí. Poskytujú aj vynikajúce akustické vlastnosti, takže vedia znížiť hluk z miestnosti. Oceníte ich aj v lete, kedy neprepúšťajú slnečné lúče a tým sa zbytočne miestnosť neprehrieva. V zime naopak pomáhajú zabrániť úniku tepla.

Pre štýlové vybavenie hotelu sú určené závesy kategórie Prestige, vyrobené z hrubej látky gramáže až 330 gramov. Vďaka tomu luxus nielen vidíte, ale aj cítite už na prvý dotyk. Luxusné závesy je možné mať s vyšším alebo nižším zatemnením.

Ak máte zmysel pre detail a chcete oživiť vašu miestnosť, zároveň jej dodať harmóniu, potom môžete k závesom zvoliť ďalšiu obľúbenú novinku. Ňou sú dekoračné vankúše pre hotely, najrôznejších vzorov a farieb. Opäť aj tu môžete vyberať vo vyššom štandarde, takže luxusné vankúše do spálne si vychutnáte počas noci aj dňa.


Vankúše vyššieho štandardu rady Velvet kedy majú jedinečnú technológiu water repellent, takže rozliata tekutina sa nedostane dovnútra. Jedná sa takpovediac o vodeodolný vankúš, v tradičnej slovenskej firme Horeca textil je možné ušiť vankúše na mieru aj v netypických rozmeroch.

Ďalšou novinkou, ktorú si pýtali samotní klienti a šperkujú ňou výslednú podobu hotelovej izby alebo spálne, sú kvalitné prehozy na posteľ. Tie dávajú opäť flexibilitu v podobe vybranej šírky, môžete voliť úzky dekoračný pás alebo zakryť väčšiu časť postele.

Samozrejmosťou je aj v tomto prípade výroba z kvalitných materiálov a aj pri tomto produkte sa vyskytuje rada Velvet, takže vo farebnej kombinácii k vankúšom môžete mať aj vodeodolné prehozy na posteľ.

Horeca textil ponúka popri kvalite a bezkonkurenčných cenách aj vysoko profesionálne poradenstvo a možnosť poslania vzoriek na nich výrobkov. Celú ponuku textilu nájdete na www.horecatextil.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Horeca textil