Chcete chytiť bronz ešte pred letom? Najmodernejšie solárne štúdio Ergoline v Žiline je opäť otvorené


Foto: Chcete chytiť bronz ešte pred letom? Najmodernejšie solárne štúdio Ergoline v Žiline je opäť otvorené

Buďte už na začiatku letných dní pripravení a ukážte svoje dokonalé opálenie. K tomu vám dopomôže návšteva najmodernejšieho žilinského solárneho štúdia, ktoré má dlhodobú tradíciu a tisícky spokojných zákazníkov. 

Štúdio Ergoline v Žiline disponuje najnovšími soláriami na Slovensku, ktoré sú k pokožke šetrné a poskytujú zákazníkom vysoký komfort s perfektným účinkom. Okrem komplexného poradenstva ponúka aj základné kozmetické potreby pre všetkých zákazníkov zadarmo alebo kvalitnú kozmetiku určenú výhradne pre soláriá.

Absolútnou novinkou sú moderné LPG ošetrenia. Tie vytvarujú dokonalú postavu bez celulitídy. Ide o nenáročnú, účinnú, bezbolestnú a prírodnú metódu na ošetrenie tela i tváre, vhodnú pre dámy aj pánov.

Posledné viac než štyri mesiace boli tieto služby zákazníkom nedostupné, po uvoľnení opatrení však opäť fungujú v štandardnom režime. Solárne štúdio Ergoline prispôsobilo svoju prevádzku tak, aby boli zákazníci počas návštevy čo najviac chránení pred šírením koronavírusu.

Riziko prenosu ochorenia je minimalizované prijatými opatreniami v podobe dôkladného čistenia a dezinfekcie po každom zákazníkovi, a tiež pravidelným vetraním všetkých miestností. Priestor vyhradený pre čakajúcich zákazníkov je oddelený.

Za posledné dva roky prešlo žilinské solárne štúdio Ergoline výraznými zmenami

V súčasnosti prevádzkuje najluxusnejšie solárium Prestige 1600 Hybrid Performance LED, založené na úplne novej hybridnej technológii opaľovania. Zákazníci môžu vyskúšať aj hybridné solárium Ergoline Inspiration 500 Hybrid Performance SLP alebo vertikálne Ergoline Sunrise 7200 Hybrid Light LED.

Opaľovanie v týchto soláriách je k pokožke maximálne šetrné, nakoľko sú vybavené dvoma revolučnými druhmi trubíc - klasické UV a kolagénové. Pokožka je počas celého opaľovacieho procesu hydratovaná a do hĺbky prekrvená. Vďaka najnovším a najmodernejším technológiám je možné dosiahnuť krásny bronzový nádych už behom niekoľkých návštev. 

Galéria: 9 fotiek

Zaujímavé funkcie ponúka aj hybridné vertikálne solárium Sunrise 7200, ktoré má okrem strhujúceho 3D audio systému aj vibračnú plošinu. Vibrácie dosky Vibra Shape majú množstvo pozitívnych účinkov na fitness. Podporujú rast svalov, stimulujú spaľovanie tukov, napínajú spojivové tkanivá a hlavne bojujú proti celulitíde.

Prehľad o všetkých poskytovaných službách získate na stránke solariumergoline.sk, prípadne na sociálnych sieťach. 

Súťaž o poukaz v hodnote 50 eur

V spolupráci so žilinským solárnym štúdiom Ergoline vám prinášame možnosť zapojiť sa do súťaže o poukaz v hodnote 50 eur na akékoľvek služby podľa vlastného výberu. Pre viac informácií sledujte náš príspevok na sociálnej sieti.

Odkaz na súťaž: facebook.com/zilinak/


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Solárne štúdio Ergoline