Nový Slovtrend bufet v Žiline: Široká ponuka vlastnoručných výrobkov, šalátov a potravín už od pol šiestej ráno


Foto: Nový Slovtrend bufet v Žiline: Široká ponuka vlastnoručných výrobkov, šalátov a potravín už od pol šiestej ráno
Galéria: 27 fotiek

Žilinská spoločnosť Slovtrend pôsobí na gastronomickom trhu už viac ako dve desaťročia, za túto dobu sa vypracovali na stabilného partnera na trhu závodného stravovania. Niekoľko tisíc zdravých, chutných obedov z čerstvých surovín putuje každý deň aj do spoločností ako MOBIS, COBA Automotive, ELMAX Žilina či MŠK Žilina.

Na základe dopytu spokojných zákazníkov rozšírila spoločnosť s moderným a kvalitne technologicky vybaveným zázemím svoju ponuku o vlastnoručne vyrábané pekárenské a cukrárenské produkty.

Každý deň tak vyrába zručný cukrár podľa vlastných tradičných receptov v modernom prevedení obľúbené výrobky ako veterníky, moravské koláče, osie hniezda alebo množstvo druhov cheesecakov. A práve na týchto a mnohých ďalších si môže teraz pochutnať už aj žilinská verejnosť. Slovtrend totiž otvoril pred niekoľkými dňami vo výdajni na Dolných Rudinách vlastný bufet. A ten zaujme nielen svojou ponukou.

Otvorený je už od 5:30 ráno, aby ste si mohli čerstvé pečivo, zákusky, jogurtové mixy, šaláty, nátierky a iné dopriať ešte pred pracovnou dobou.

Čo tak zaspomínať na tradičné mliečne bary a dať si tresku s rohlíkmi? V novom bufete bez problémov, majú tu celé portfólio, nechýbajú ani šaláty či nátierky Hamé. Alebo by ste radšej parenicu, nite či riccotu z farmy v Brezanoch?

Už niekoľko dní prevádzky ukázalo, že bufet je pre niektorých výborným spôsobom, ako si nakúpiť ráno čerstvé pekárenské a cukrárenské výrobky a nebyť tak odkázaný na “zostatky” v supermarketoch po práci.

Aj milovníci zdravého stravovania si v bufete nájdu svoje - podľa ponuky tu nájdete grécky jogurt s müsli, chia puding a rôzne čerstvé šaláty, tuniakový s vajíčkom či klasiku v podobe Cézar šalátu nevynímajúc.

Svoju popularitu si v podnikových bufetoch, rovnako v správe Slovtrendu, získali aj kórejské instantné polievky, preto ich nájdete aj tu. No a ak stihnete prísť včas a nepredbehnú vás ostatní, dáte si aj čerstvú zapekanku.

A keď hovoríme o čerstvosti, myslíme tým tu skutočnú - pečú ich, rovnako ako veľa ďalších výrobkov, len pár metrov od miesta, kde si ich kupujete.

Nový Slovtrend bufet v Žiline je otvorený od pol šiestej ráno do druhej poobede a funguje vo výdajni jedla na ulici Dolné Rudiny 1. Navštíviť ho tak môžete aj počas obedňajšej prestávky spolu s obedom, kde si môžete vyberať každý deň zo šiestich druhov hlavných jedál. Výhodou je pohodlné parkovanie v okolí.

Zastúpené sú tu mäsité aj bezmäsité jedlá, múčne jedlá, zeleninové a cestovinové šaláty. Nespornou výhodou je, že si konkrétne jedlo viete objednať vopred na mieste, alebo cez internet.

Vlastné cukrárenské výrobky ako veterníky, cheesecaky, moderné dezerty a mnoho iného si môžete objednať aj na vaše podujatia ako firemné a rodinné oslavy, promócie, krstiny či stužkové. Rovnako ponúka Slovtrend možnosť pravidelného cateringu pre prevádzky ako kaviarne, bufety alebo reštaurácie.

Pre ponuku event cateringu a bližšie informácie kontaktujte catering@slovtrend.sk alebo na telefónnom čísle 0918 599 762.

 

Viac informácií nájdete aj na www.slovtrend.sk. Ponuku bufetu si môžete pozrieť vo fotogalérii.

 
Bufet nájdete na Dolných Rudinách.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Slovtrend