Na sídlisku Hájik napadol 24-ročný muž pravdepodobne pod vplyvom drog staršiu ženu, zadržal ho svedok


Foto: Na sídlisku Hájik napadol 24-ročný muž pravdepodobne pod vplyvom drog staršiu ženu, zadržal ho svedok Foto: Mestská polícia Žilina

V nedeľu 11. apríla dopoludnia prijalo operačné stredisko žilinskej mestskej polície oznam ohľadom údajného napadnutia staršej ženy na sídlisku Hájik.

Vyslaná hliadka na mieste zistila, že neznámy muž napadol 49-ročnú obyvateľku, ktorá mala zranenia na hlave po úderoch rukou. Na mieste sa nachádzal aj svedok udalosti, ktorý pohotovo zadržal podozrivého 24-ročného muža zo Žiliny.

„Pri objasňovaní skutku bolo zistené, že agresivita muža voči žene bola nečakaná, bez zjavného dôvodu. Vzhľadom k pretrvávajúcemu nekontrolovateľnému správaniu podozrivého, zrejme pod vplyvom neznámej návykovej látky, boli proti osobe použité donucovacie prostriedky,“ spresňuje mestská polícia na sociálnej sieti.


Príslušníci privolali na miesto posádku rýchlej zdravotnej pomoci a z dôvodného podozrenia spáchania trestných činov postúpili vec štátnej polícii.

Za posledné týždne ide už o druhý prípad napadnutia obyvateľa na sídlisku Hájik v Žiline, ktorý riešila žilinská mestská polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestská polícia Žilina