Pri vychádzke na vodnom diele našli mŕtveho psa, mestská polícia im však nepomohla


Foto: Pri vychádzke na vodnom diele našli mŕtveho psa, mestská polícia im však nepomohla Foto: fanúšik

“Išli sme s mamou a so psom na vodné dielo, že si urobíme pekný podvečer, pokorčuľujeme a okúpeme psa. Po chvíľke sme si všimli čo leží kúsok za nami, vedľa schodov,” to boli slová žilinčanky, ktorá prišla v pondelok na vodné dielo a našla na brehu nádrže mŕtveho psa.

Ako ďalej opisuje, ihneď kontaktovala mestskú políciu.

“Oznámila som situáciu, kde sa nachádzame a že tu leží mŕtvy psík. Navyše v oblasti kde sa pohybujú aj deti a psy,” opisuje.

Príslušník mestskej polície sa jej však spýtal, na ktorej strane, či pred, alebo za tabuľou obce Mojš. Po odpovedi, že je to už v obci, prišla odpoveď, ktorá ju nepotešila. V tomto prípade mestská polícia vraj nemôže konať a je potrebné problém riešiť priamo s obcou.

Žilinčanka, ktorej udalosť pokazila peknú vychádzku sa tak zamýšľala nad tým, že akú kompetentnú osobu z obce dokáže kontaktovať vo večerných hodinách. Nakoniec však riešenie situácie vzdala a mŕtvy psík tak zostal stále na brehu.

So žiadosťou o informácie sme kontaktovali mestskú políciu v Žiline a spýtali sme sa, ako majú ľudia postupovať, ak nastane podobná situácia. V prípade vyjadrenia budeme článok aktualizovať.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu