Vďaka dobrovoľníkom má krajšiu Veľkú noc 11 rodín zo Žiliny a okolia, dostali mäsové balíčky


Foto: Vďaka dobrovoľníkom má krajšiu Veľkú noc 11 rodín zo Žiliny a okolia, dostali mäsové balíčky Foto: Niekoľkokilogramové balíčky spríjemnia Veľkú noc v jedenástich rodinách.

Približne v polovici marca sme vás žiadali o tipy na rodiny, ktoré zasiahol dlhodobý lockdown, s cieľom nájsť budúcich obdarovaných. Vďaka ochote dobrovoľníkov, ktorí prispeli, a tipom na rodiny od vás, bolo v týchto dňoch odovzdaných 11 balíčkov s mäsom a mäsovými výrobkami.

„Balíčky obsahovali bravčové, hovädzie, kuracie mäso, suchú salámu, údené mäso, klobásky, párky a konzervy. Ostal nám z toho dobrý pocit, niektorí si preberali balík so slzami v očiach,“ uviedol Boris Halaj z mäsiarstva Šmak plus. Práve majiteľ tejto spoločnosti sa po tom, ako ho oslovil kamarát Vladimír s iniciatívou pomôcť, rozhodol dorovnať jeho príspevok.

Ľudia, ktorí sa dostali do nezávideniahodnej situácie, tak mali dôvod na radosť: „Dúfame, že balíčky putovali k tým správnym adresátom, a že sme takto pomohli zmierniť neľahkú životnú situáciu obdarovaným. A zároveň im spríjemnili veľkonočné sviatky,“ dodáva Boris Halaj, ktorý balíčky odovzdal.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu