Niektoré odberné miesta v Žiline začali vysielať živý prenos, ukazuje dĺžku radu


Foto:  Niektoré odberné miesta v Žiline začali vysielať živý prenos, ukazuje dĺžku radu Foto: Záber zo živého prenosu na Vlčincoch. Zdroj: rtsp.me

V Žiline je k dnešnému dňu k dispozícii dvanásť mobilných odberných miest, ktoré ponúkajú možnosť otestovať sa antigénovými testmi. Keďže podľa včera predstaveného regionálneho COVID automatu zostane okres Žilina v bordovej farbe aj od budúceho pondelka, na niektoré činnosti bude potrebné mať naďalej test nie starší ako 7 dní.

Aktuálny stav na mobilných odberných miestach si Žilinčania sprostredkovávajú sami vďaka skupine na sociálnej sieti Facebook s názvom Odberné miesta Žilina - celoplošné testovanie. Ešte aktuálnejšie informácie sa rozhodli poskytovať zatiaľ dve odberné miesta, ktoré vysielajú živé prenosy.

Z diaľky tak môžete vidieť aktuálnu dĺžku radu pred čakacími miestami na Vlčincoch v odbernom mieste Vlčí Pub a takisto v centre mesta pred odberným miestom Nosorožec PUB. Počas víkendu posilnili odberné miesta aj mestá a obce, z niektorých rovnako vysielali dĺžku radu naživo. Príkladom bolo odberné miesto Poštová 1 v Žiline alebo v obci Višňové.

Živý prenos odberné miesto Vlčí Pub Vlčince

Živý prenos odberné miesto Nosorožec PUB Centrum - kliknutím zobrazíte


Ako vyzerali živé prenosy počas uplynulého víkendu



 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu