VIDEO: Dve neznáme osoby si nadránom v centre Žiliny obzerali zaparkované auto


Prihláste sa na odber Žilinak.sk na  

Obyvateľov ulice Vojtecha Tvrdého v centre Žiliny znepokojili dve neznáme osoby, ktoré si dnes 12. februára skoro ráno obzerali zaparkované osobné auto. Ich pohyb zachytila krátko po štvrtej hodine ráno bezpečnostná kamera.

Na vozidle sa nenachádzajú žiadne poškodenia a všetko nasvedčuje tomu, že tieto osoby si ho len obzerali. Majiteľ sa preto rozhodol upozorniť ostatných ľudí, ktorí parkujú svoje automobily nielen v tejto lokalite ale kdekoľvek v meste.

„Video je z dnešného rána z parkoviska na ulici Vojtecha Tvrdého v centre mesta. Dvaja neznámi muži v kapucniach si špeciálne obzerali len moje auto, napriek tomu, že vedľa boli zaparkované ďalšie 2 vozidlá,“ spresnil majiteľ.

Pravdepodobne ide o dvoch mužov, oblečených v bundách s kapucňami, pričom jeden z nich svietil baterkou na telefóne najskôr do vnútra auta značky Opel a následne aj na dvere.


V posledných mesiacoch sa v Žiline a okolí objavilo niekoľko krádeží áut aj vlámaní do nich. V januári sa podarilo nájsť dve odcudzené vozidlá priamo na území mesta.

Pokiaľ parkujete svoj automobil v uliciach a chcete predísť prípadnej krádeži, zvážte použitie niektorého zo známych zabezpečovacích systémov. Na výber máte mechanické alebo elektronické systémy od známych a rokmi overených značiek.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu