V Bytčici došlo k ďalšej zrážke vlaku s autom


Foto: V Bytčici došlo k ďalšej zrážke vlaku s autom
Galéria: 2 fotky

K zrážke vlaku s osobným autom došlo v pondelok 11.mája 2015 okolo 19:00 hod. na železničnom priecestí v mestskej časti Žilina - Bytčica, pri autobazári.

Vodička na osobnom vozidle Kia vošla na železničné priecestie, kde práve v tom čase prichádzal osobný vlak v smere z Rajca do Žiliny. Vodička bola prevezená do nemocnice v Žiline.

Aktualizácia 12.5.2015

“35 ročná vodička viedla vozidlo Kia Sorento po ulici Dlhá v Bytčici v smere jazdy k železničnému priecestiu smerujúcemu k ceste I/64. Pri prejazde cez železničné priecestie zabezpečené signalizačným priecestným zabezpečovacím zariadením vodička nerešpektovala zariadenie, ktoré bolo v prevádzke, vošla na železničné priecestie v dôsledku čoho došlo k zrážke s osobným vlakom smerujúcim z Rajca do Žiliny”, uviedla policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Pri dopravnej nehode utrpela vodička ľahké zranenie a bola prevezená do nemocnice. Rušňovodič a cestujúci vo vlaku zranenia neutrpeli. Alkohol u vodičov polícia nezistila. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Foto: Facebook / Pohotovostná motorizovaná jednotka Žilina, Andrea Lukoničová TV JOJ




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu