Žilinské vydavateľstvo vydalo knižnú novinku Architektúra života, ktorá prináša prevratný spôsob myslenia


Foto: Žilinské vydavateľstvo vydalo knižnú novinku Architektúra života, ktorá prináša prevratný spôsob myslenia

Koncom roka 2020 vyšla v žilinskom vydavateľstve Artis Omnis knižná novinka s názvom Architektúra života, ktorá prináša prevratný spôsob myslenia a ponúka odpovede na otázku, ako nájsť svoju vlastnú cestu a prežiť život, ktorý má zmysel.

Kniha zaujímavo popisuje procesy rozhodovania, prácu vedomia a podvedomia. Skúma ľudské vzťahy, metodiku architektúry budovania života a riešenia veľkých problémov.

„Od mladosti ma zaujímala psychológia, príčiny úspechu a neúspechu, rozhodovanie a neskôr aj filozofia. Túto svoju lásku som pretavil do prvej knihy Rozhodovanie. S odstupom času som sa chcel podeliť s čitateľmi aj o neštandardné vnímanie sveta cez definíciu múdrosti a hlúposti. Štúdiom týchto tém sa mi zrazu otvoril obrovský priestor na spoznanie správneho a nesprávneho,“ povedal autor knihy Old Rich.

Odhaľte hlupákov vo svojom okolí, ktorí ovplyvňujú váš život. Spoznajte múdrych ľudí, ktorým ste doteraz nevenovali pozornosť. Objavte múdrosť v sebe a zistite, ako sa správne rozhodnúť.


„Kniha Architektúra života je o tom, ako sa v živote nestratiť, nájsť svoju vlastnú cestu a prežiť život, ktorý má zmysel. Autor logicky a jednoducho vysvetľuje pomerne zložité veci tak, aby čitateľ pochopil súvislosti, vedel sa správne rozhodovať a zobral svoj život do vlastných rúk… Som rád, že som bol jedným z jej prvých čitateľov, dostal som tak náskok upratať si niektoré veci vo svojom vlastnom živote a podnikaní,“ skonštatoval Prof. Ing. Ján Košturiak, PhD., poradca a kouč v oblasti inovácií a strategického manažmentu.

Začítajte sa do knihy Architektúra života od skúseného manažéra a kouča píšuceho pod pseudonymom Old Rich. Prezývka vznikla počas autorových návštev Číny v 90. rokoch. Anglicky hovoriaci priatelia, Číňania, krstné meno Oldřich premenovali na Old Rich, čo v angličtine znamená starý bohatý.

Kliknutím na obrázok prejde do kníhkupectva Martinus.sk

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu