Osobné auto odcudzené koncom minulého roka v Žiline našli po týždni zhorené pri Bytči


Foto: Osobné auto odcudzené koncom minulého roka v Žiline našli po týždni zhorené pri Bytči Foto: HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Koncom minulého roka bolo vyhlásené pátranie po odcudzenom osobnom aute značky Volkswagen Golf 4 Variant, ktoré zmizlo z ulice Dolné Rudiny v Žiline. Po aute začali pátrať aj členovia skupiny HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov na sociálnej sieti.

Ukradnuté auto sa po necelom týždni podarilo nájsť, avšak bolo kompletne zhorené. Políciu na vrak upozornil náhodný okoloidúci, hliadka pri preverovaní zistila, že ide o červený Volkswagen v pátraní.

„Aj keď sa policajti veľakrát snažia ľuďom pomôcť nájsť ich ukradnutý majetok, nie vždy majú pre poškodených dobrú správu. Dnes hliadka OOPZ Bytča na základe preverenia oznámenia občana našla ukradnuté vozidlo v katastri obce Maršová-Rašov, okres Bytča,“ uvádza k prípadu skupina HAKA.

Požiarny technik vykonal na mieste obhliadku a pracuje na zistení príčiny požiaru. Skupina HAKA zatiaľ nevylučuje ani úmyselné podpálenie. Majiteľ tak definitívne prišiel o svoj majetok a zostáva už len dúfať, že polícii sa podarí vypátrať páchateľa.

Pokiaľ chcete predísť podobným prípadom, zvážte použitie niektorého zo známych a overených zabezpečovacích systémov proti krádeži. Na výber máte mechanické alebo elektronické systémy od známych a rokmi overených značiek.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov