FOTO: Pri Martine dnes došlo k zrážke dvoch osobných áut a kamióna, zranili sa dve osoby


FOTO: Pri Martine dnes došlo k zrážke dvoch osobných áut a kamióna, zranili sa dve osoby
Galéria: 6 fotiek
Foto: KR HaZZ v Žiline

Dnes 17. decembra 2020 došlo krátko pred 07:00 hod. k dopravnej nehode dvoch osobných áut a jedného nákladného vozidla na ceste druhej triedy II/519 pri obci Benice (okres Martin). Na miesto boli Krajským operačným strediskom v Žiline ihneď vyslaní hasiči, záchranná zdravotná služba a hliadky polície.

Záchranné zložky po príjazde na miesto nehody zistili, že došlo k bočnému nárazu, pričom obidve osobné motorové vozidlá skončili mimo vozovky, jedno z nich bolo prevrátené nabok.

Hasiči zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru, vyslobodili jednu zakliesnenú osobu z vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, poskytli zraneným osobám prvú pomoc a asistovali záchrannej zdravotnej službe pri naložení zranených osôb do sanitných vozidiel,“ uviedol Michal Kypus z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

Z piatich účastníkov dopravnej nehody došlo k zraneniu dvoch osôb. Premávka bola v predmetnom úseku cesty II/519 v čase odstraňovania následkov nehody uzavretá.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina