V priebehu dnešného dňa bolo v Žiline viacero nehôd


Foto: V priebehu dnešného dňa bolo v Žiline viacero nehôd
Galéria: 3 fotky

Na viacero dopravných nehôd upozornili dnes vodiči v Žiline a okolí prostredníctvom našej Žilinak mobilnej aplikácie a skupiny Dopravný servis Žilina a okolia.  Približne okolo 11 - tej hodiny sa stala nehoda pri zastávke Rajecká, Stavomontáže smerom na Váhostav. Zrazil sa kamión s osobným automobilom.

V podobnom čase sa stala nehoda v Bytčici na známom “esíčku”, na ktorom sú semafory. Šofér autobusu zrejme nedobrzdil a narazil do kufra automobilu pred ním. Kolóny sa tvorili po cementáreň v LL a po križovatku pri Metre v opačnom smere. Vodiči radšej volili obchádzku. Posledná nehoda sa stala ráno na ľavobrežnej, kde sa ťukli na začiatku Považského Chlmca dva osobné automobily. Opäť sa v náväznosti na nehodu tvorili kolóny. Ďalšia nehoda, o ktorej ste informovali, sa stala v Budatíne.

Celkovo sa dnes stalo aj niekoľko drobných nehôd a škodových udalostí, preto chceme apelovať na vodičov, aby aj pri nepriaznivom počasí zvýšili obozretnosť a ohľaduplnosť na cestách. Vzniknuté dopravné nehody, hoci aj menšie, potom vytvárajú zdržanie pre ostatných šoférov. Prajeme bezpečnú a plynulú jazdu na cestách.

foto: Žilinak aplikácia/Dopravný servis




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu