V centre Kysuckého Nového Mesta otvorili Punč bar s vyhrievanou terasou, láka aj množstvo Žilinčanov


Foto: V centre Kysuckého Nového Mesta otvorili Punč bar s vyhrievanou terasou, láka aj množstvo Žilinčanov

Vianočné trhy sa žiaľ kvôli nepriaznivej epidemiologickej situácii tento rok neuskutočnia. Námestia tak nezaplnia stánky s chutným občerstvením, pri ktorých by sa ľudia stretli a strávili tam príjemné chvíle s priateľmi a blízkymi.

Mnohí sa preto obzerajú po dostupných príležitostiach v okolí, kde by si mohli predsa len vychutnať vianočný punč či varené vínko. Takáto možnosť sa najbližšie naskytá aj priamo v centre Kysuckého Nového Mesta, len kúsok od najväčšieho adventného venca v Žilinskom kraji.

Počas decembra je tam ľuďom k dispozícii Mánia Punč bar s ponukou viacerých druhov punču, vareného vína a medoviny. Nachádza sa na okraji Námestia Slobody a otvorený je až dvanásť hodín denne - od 10:00 do 22:00 hod.


Ponúka vyhrievanú krytú terasu s kapacitou 50 miest aj priestor na státie vo vonkajšom prostredí priamo pred barom. Pokiaľ hľadáte miesto, kde by ste mohli stráviť čas v dobrej nálade a príjemnej atmosfére, určite sem zavítajte.

Na zahriatie si tu dáte niekoľko druhov punču - klasický vianočný, ale aj slivkový, jahodový a turbo punč. Nechýba ani vynikajúca Trnavská medovina, chutné varené ríbezľové víno a pre vodičov a deti je v ponuke nealkoholický punč s lákavou príchuťou a ovocím.

Ak sa rozhodnete vyraziť na punč zo Žiliny a hľadáte vhodný spôsob dopravy, môžete využiť služby partnerskej taxislužby Taxi Fantasia. Vodiči vás kdekoľvek z okolia rýchlo a bezpečne dopravia tam aj späť a vy si vďaka tomu môžete naplno vychutnávať alkoholické nápoje.

V prípade, že pôjdete vlastným autom, dostupné parkovacie miesta nájdete neďaleko pri predajni COOP Jednota (približne 60 metrov pešo) a predajni BILLA (menej než 300 metrov pešo). Cestou k baru sa navyše môžete odfotiť pri adventnom venci alebo vianočnej výzdobe v centre mesta.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR MANIA Punč bar