Žilinská BIG BUTCHER’S výzva pokračuje do Silvestra, najrýchlejšie padol burger zatiaľ za 103 sekúnd


Foto: Žilinská BIG BUTCHER’S výzva pokračuje do Silvestra, najrýchlejšie padol burger zatiaľ za 103 sekúnd

V septembri spustil streedfoodový stánok Butcher´s Bits v Žiline pri podchode z Národnej ulice na železničnú stanicu výzvu pre všetkých jedákov, jej cieľom je pokoriť najväčší hamburger v ponuke za čo najrýchlejší čas. BIG BUTCHER’S BURGER má v žemli dvojitú porciu všetkého vrátane 300 gramov poctivého hovädzieho mäsa.

Aktuálny priebežný víťaz Lukáš ho dokázal pokoriť za 1 minútu 43 sekúnd a 5 stotín. Každému súťažiacemu meria čas obsluha a prví traja získavajú ceny vrátane podielu na banku.


Súťaž funguje jednoducho - stačí si objednať takmer polkilový kúsok hamburgeru a k platbe zaň pridať do banku 5 eur. Svoje šťastie a jedácke umenie doteraz otestovalo 14 súťažiacich, v banku sa aktuálne nachádza 170 eur.

„Súťaž sa nám už celkom dobre rozbehla, pre zvýšenie atraktivity sme navýšili bank o 100 eur. Okrem Žilinčanov sa zapojili aj ľudia z blízkeho okolia, Rajeckých Teplíc, Čadce a dvaja z Martina. Termín ukončenia sme stanovili do konca roka. Na Silvestra bude teda posledná možnosť zapojiť sa, čím zároveň vyzývam všetkých jedákov, aby sa prišli trochu pobaviť a popritom aj dobre najesť“ hovorí Boris Halaj z Butcher´s Bits.  

Do súťaže sa môže každý zapojiť aj opakovanie, následne si prví traja podelia ceny 

1. miesto 50% hodnoty banku + 3 poukážky na burger
2. miesto 30% hodnoty banku + 2 poukážky na burger
3. miesto 20% hodnoty banku + 1 poukážka na burger  

Aktuálne poradie a výšku banku nájdeš v tabuľke na tomto odkaze alebo na webe butchersbits.sk

Streetfood stánok Butcher´s Bits si za dobu fungovania v Žiline získal popularitu nielen medzi samotnými obyvateľmi mesta, je aj častým cieľom milovníkov jedla, ktorí ho nájdu po ceste z vlaku alebo na vlak.

Ak nechcete súťažiť na čas, dopriať si tu môžete poriadne burgre “od mäsiara”, ako napovedá aj názov. Okrem nich aj domáce klobásky, jaternice, jelení burger či lady burger špeciálne pre dámy.  

V Butcher’s Bits vás čaká prekvapenie aj počas mikulášskeho víkendu - Mikulášske butcher‘s balíčky.

Za cenu 6,99 eur dostanete ľubovoľný burger podľa vášho výberu a k tomu vínko J.P.Chenet 0,25l, rovnako podľa vášho výberu biele, ružové alebo červené. Akcia platí od piatku 4. decembra do nedele 6. decembra.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Butcher´s Bits