Nehoda pri Vodnom diele a kopec policajtov v uliciach, čo sa deje?


Foto: Nehoda pri Vodnom diele a kopec policajtov v uliciach, čo sa deje?

Momentálne zisťujeme informácie k tipu od fanúšika, ktorý uviedol, že pri Vodnom diele videl nabúranú dodávku vo zvodidlách a policajných vyšetrovateľov. O pár metrov ďalej, pod mostom cesty I/18 (cesta na Martin) videl niekoľko policajtov, rovnako zaparkované policajné autá na výjazde na cestu I/18.

Aktualizácia 10:30

Vodič dodávky mal po nehode z miesta nehody ujsť. Muža prenasledovali policajti z PMJ Žilina, ktorí ho následne zadržali a predviedli na policajný útvar. Na mieste zasahovali aj žilinskí kriminalisti, ktorí na mieste zaisťovali stopy.

Aktualizácia 14:00

V ranných hodinách došlo k odcudzeniu vozidla Citroen Jumper na sídlisku Vlčince. Neďaleko Vodného diela Žilina unikajúci vodič s vozidlom narazil do zvodidiel. následne sa dal na útek po vlastných. Unikajúceho muža však začali prenasledovať policajti, ktorí dorazili na miesto za veľmi krátky čas.

Podľa svedkov skočil muž do rieky, policajt skákal za ním. Údajne bolo počuť výstrel, ktorý mal vystreliť policajt ako varovný, zo služobnej zbrane. Následne bol muž zadržaný a v putách predvedený na policajné oddelenie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu