Black Friday v predajni TopSki šport Žilina: Lyže, Bežky, Snowboardy či Skialp za akciové ceny


Foto: Black Friday v predajni TopSki šport Žilina: Lyže, Bežky, Snowboardy či Skialp za akciové ceny

Ste fanúšikom zimných športov a už netrpezlivo čakáte na začiatok sezóny? Pripravte sa už teraz a zaobstarajte si kvalitnú výbavu na lyžovačku, bežky alebo snowboard. Predajňa TopSki sídli na ulici Dlhá 61, Žilina, pohodlný prístup zabezpečuje veľké parkovisko.

Teraz máte jedinečnú možnosť získať značkové produkty za veľmi výhodné ceny. TopSki ponúka v rámci akcie Black Friday zľavy až do výšky 50%, ponuka je však obmedzená a trvá len 3 dni!

Svetové značky lyžiarskeho oblečenia 

Nájdete tu viacero známych exkluzívnych svetových lyžiarskych značiek ako Spyder, Fischer, Dainese, Colmar, Sportalm, Salomon, Campagnolo, Eisbär a mnoho ďalších.  Ponuku si pozrite tu: www.topski.sk/sk/zima/lyziarske-oblecenie

Všetko na lyžovačku, bežkovanie, snowboard a skialp

Široký sortiment lyží, bežiek, snowboardov, prilieb, palíc, rukavíc, okuliarov a rôznych doplnkov. Skrátka všetko potrebné k športovým výkonom na svahu i mimo neho. Kompletnú zimnú ponuku nájdete tu: www.topski.sk/sk/zima

Bazárové lyže, lyžiarky a snowboardy

Okrem nových produktov je v ponuke aj široký výber jazdených bazárových lyží a snowboardov. V bazáre nájdete kvalitné zachovalé lyže, lyžiarky, snowboardy, snowboardové topánky aj prilby.

Bazárovú ponuku nájdete tu:  www.topski.sk/sk/bazar

Požičovňa lyží a snowboardov

Športovú výbavu na lyžovačku si môžete jednoducho požičať. Cena požičania lyžiarskeho kompletu (lyže, lyžiarky, palice, prilba) na jeden deň sa začína na sume 15€ a na celú sezónu od 80€. S radosťou vám pri výbere výstroja pomôžu školení predajcovia.

Bližšie informácie získate priamo tu:  www.topski.sk/sk/sluzby/pozicovna-lyzi


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Topski