E-športový festival Žilinskej univerzity sa bude konať aj tento rok, avšak virtuálne


Foto: E-športový festival Žilinskej univerzity sa bude konať aj tento rok, avšak virtuálne
Galéria: 4 fotky

Ani tento rok nebude na Žilinskej univerzite v Žiline chýbať turnaj v elektronických športoch UNIZA Masters, vďaka novému mediálnemu partnerovi dostal do mena aj prívlastok HernaZona.sk.

Napriek súčasným opatreniam sa bude konať vo virtuálnej podobe, a to už od 4. do 6. decembra 2020. Víťazov turnaja teda spoznáme na Mikuláša.

„Kvôli opatreniam sme vymenili tradičné priestory Novej Menzy Žilinskej univerzity v Žiline za virtuálny on-line svet. Na svoje si prídu hráči aj diváci, ktorí nasajú atmosféru turnaja prostredníctvom svojich obrazoviek. Tí si tiež vychutnajú rôzne rozhovory s hosťami či hráčmi. Súčasťou programu bude viacero zaujímavých on-line workshopov, napríklad o hernom dizajne, ktorý je súčasťou medzinárodného projektu GAME JAM. Ten je riešený na Fakulte elektrotechniky a informačných technológií UNIZA a prispieva ku skvalitneniu výučby v študijných programoch Multimediálne technológie a Multimediálne inžinierstvo,“ pozývajú organizátori. 

Tak ako v minulých rokoch, aj tento ročník budú zdobiť okrem výkonov súťaže o skvelé ceny.

Zmerať sily si hráči budú môcť v populárnych hrách Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, League of Legends, HearthStone, Teamfight Tactics, FIFA či NHL. Momentálne je prizepool garantovaný vo všetkých hrách spolu viac ako 3 300 eur.



Na HernaZona.sk UNIZA Masters 2020 už prebieha registrácia, do ktorej sa môžu zapísať tímy aj jednotlivci. Odkaz nájdete na na webe festivalu v sekcii Turnaje. Podujatie aj tento rok prináša Fakulta elektrotechniky a informačných technológií UNIZA v spolupráci s KOALAN.

Generálnym partnerom festivalu je Western Digital. Hlavnými partnermi sú Fractal Design, VIPER GAMING by PATRIOT, Genesis a KROS. Partnerom je ALBI. 

Všetky informácie a pripravované novinky nájdeš aj na webe alebo Facebooku či Instagrame.  


Miesto: -
Dátum: 04.12.2020    06.12.2020





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu