8 tipov na vianočný darček: poukazy do Beskýd s platnosťou 2 roky


Foto: 8 tipov na vianočný darček: poukazy do Beskýd s platnosťou 2 roky

Potešte na Vianoce svojich blízkych zážitkom, nadeľte im pod stromček darčekový poukaz do obľúbeného Resortu Valachy Velké Karlovice. Tento nádherný kút zeme v Beskydách s vychýreným relaxačným centrom Wellness Horal máte doslova na dosah - len 3 kilometre za českou hranicou.

A nemusíte sa vôbec báť, že by vaši blízki nestihli poukaz z dôvodu rôznych obmedzení využiť. Resort Valachy totiž tento rok ponúka vianočné poukazy s predĺženou platnosťou 2 roky. Tunajšie prvotriedne služby sú zárukou, že relaxačný či gurmánsky zážitok splní aj tie najväčšie očakávania obdarovaných a oni vás za to budú vynášať až do nebies.

Čo si z ponuky vybrať? Prinášame vám tipy na najpredávanejšie vianočné darčeky:

Pobyty s neobmedzeným wellness

Venujte pobyt v hoteloch Lanterna a Horal, ktoré vďaka špičkovým wellness a gastro službám patria k tomu najlepšiemu v Česku. Pobyty sú možné už od jednej noci a zahŕňajú raňajky, večeru aj neobmedzený vstup do Wellness Horal s termálnymi bazénmi, fitkom, saunovým svetom a saunovými rituálmi. V zime je v cene dokonca aj zapožičanie bežiek.

Romantický víkend pre dvoch

Pobyt Romantické hýčkanie v Spa hoteli Lanterna s neobmedzeným vstupom do wellness, masážou, beauty ošetrením, raňajkami do postele a zážitkovou večerou je skvelý nielen ako vianočný, ale aj svadobný dar. V apartmánoch Suite Spa navyše atmosféru spríjemní krb a privátna vírivka.

Wellness deň pre zdravie

Každoročne najpredávanejší darček z Resortu Valachy! Celodenný pobyt v relaxačnom centre Wellness Horal s masážou či beauty ošetrením a poludňajším menu je ideálnym časovým aj cenovým kompromisom medzi “obyčajnou” masážou a viacdennou dovolenku. Kto by si rád nedoprial jeden deň plný odpočinku.

Vstupenka do Wellness Horal

Stačí vám z ponuky Wellness Horal niečo “menšie”? Jednoducho venujte vstupenku. Pre rodiny s deťmi sú ideálne zvýhodnené rodinné vstupenky na 2,5 hodiny do termálnych bazénov. Dospelému môžete venovať vstupenku na 4,5 hodiny do všetkých priestorov, vrátane saunového sveta so saunovými rituálmi.

Zážitkové menu Spa hotela Lanterna

Potešte náročného gurmána poukazom do zážitkovej reštaurácie Vyhliadka v Spa hoteli Lanterna. Tunajšie šesťchodové menu s prvotriednymi vínami sú vychýrené široko ďaleko.

Kurz pečenia frgálov a pizze

Hľadáte niečo neobvyklé, čo inde nenájdete? Venujte napríklad kurz pečenia valašských frgálov s pekárkou Resortu Valachy, ktoré sa konajú minimálne od mája do septembra. Deťom môžete dať poukaz na zábavný kurz pečenia pizze.

Etiketa stolovania s hovorcom prezidenta

Aj v roku 2021 bude Spa hotel Lanterna hostiť zaujímavé osobnosti s atraktívnymi programami. Pekným darčekom môže byť napríklad poukaz na Etiketu stolovania s Ladislavom Špačkom, niekdajším hovorcom prezidenta Václava Havla, alebo na degustačný večer s Farskou kuchárkou Zbigniewa Czendlik.

Hodnotové poukazy

A ak si stále nie ste istí, čím by ste sa zavďačili, venujte poukaz vo finančnej hodnote. Obdarovaný si sám vyberie, na čo ho minie. Vďaka predĺženej platnosti 2 roky skutočne nehrozí, že by to nestihol.

 

Viac na webe Resortu Valachy

 


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Resort Valachy