Online Deň otvorených dní a online škola 3D tlače Fakulty riadenia a informatiky UNIZA sa blížia


Foto: Online Deň otvorených dní a online škola 3D tlače Fakulty riadenia a informatiky UNIZA sa blížia

Zaujímaš sa o štúdium informatiky, informačných technológií, manažmentu, počítačového inžinierstva alebo sieťových technológií? Rozmýšľaš, čo ďalej po strednej? Bavia ťa technológie, programovanie, počítačové siete, máš logické myslenie alebo uvažuješ nad vlastným biznisom či budúcou kariérou úspešného manažéra? Ak áno, tak práve toto je „starter pack“ pravého FRIčkára. 

Všetky tvoje nezodpovedané otázky vyriešiš pripojením sa na ONLINE Deň otvorených dverí Fakulty riadenia a informatiky UNIZA, a to 11. novembra od 09:00 do 21:00 a navyše z pohodlia svojho domova.

Bez akéhokoľvek stresu napíš všetko, čo Ti ohľadom štúdia na Fakulte riadenia a informatiky UNIZA napadne. Na tvoje otázky Ti s chuťou odpovedia študenti, absolventi, doktorandi, učitelia, garanti či samotný pán dekan. 

Na online deň otvorených dverí sa pripojíš TU, všetky potrebné informácie o štúdiu na FRI UNIZA zas nájdeš TU. Tak nezabudni! 11. novembra Ťa čakáme v našom spoločnom chate a tešíme sa na Teba!

Ak sa ako stredoškolák zaujímaš o svet informatiky a informačných technológií, tak práve pre Teba sme pripravili podujatie ONLINE školu 3D tlače 2020.  

V rámci tohto podujatia budeš mať príležitosť oboznámiť sa podrobnejšie s 3D tlačou. Po prvých dňoch zameraných na ukážky a vysvetlenie princípov modelovania a 3D tlače budú účastníci rozdelení do štyroch skupín, kde budú postupne riešiť praktické príklady. Priebežné výsledky jednotlivých tímov budú zverejnené na stránke podujatia, pričom hodnotiť sa budú kategórie ako spotreba materiálu, rýchlosť tlače, nápad a podobne. Na konci týždňa spoznáme najlepší tím 3D tlače.

Predstavíme aj fakultný projekt 3D tlače ochranných štítov pre zdravotníkov, kde budú mať účastníci možnosť nazrieť do našej fakultnej „kuchyne“. Tento projekt predstavia samotní študenti FRI participujúci na tomto projekte. Vysvetlíme si aj využitie geografických informačných systémov v rámci tohto projektu spolu s praktickým mapovaním geografických dát.

Účastníci si budú mať možnosť navrhnúť a vytlačiť na našich fakultných 3D tlačiarňach ich návrhy (kľúčenky, píšťalky…), ktoré im následne budú zaslané poštou spolu s certifikátom o absolvovaní.

ONLINE škola 3D tlače sa uskutoční v dňoch od 7. do 11. decembra prostredníctvom telekonferečných platforiem Microsoft Teams alebo Cisco Webex Meetings. Pozvánku na prihlásenie Ti pošleme na Tvoj e-mail.

PREČO SA PRIHLÁSIŤ? Pretože:

• Naučíš sa základy modelovania a 3D tlače.
• Navrhneš a vytlačíš si svoj vlastný projekt.
• Rozšíriš si svoje počítačové zručnosti.
• Naučíš sa spolupracovať v tíme.
• Spoznáš nových kamarátov.
• Zapojíš sa do úspešného projektu 3D tlače ochranných štítov pre zdravotníkov.
• Zabavíme sa spolu!

D

A ak úspešne absolvuješ náš týždenný kurz, môžeš byť prijatý na Fakultu riadenia a informatiky UNIZA bez prijímacej skúšky (certifikát priložíš ako prílohu do elektronického systému Elektronická prihláška).

Účasť na kurze je bezplatná. Počet miest na kurze je limitovaný a preto neváhaj a prihlás sa čo najskôr cez registračný formulár. Prihlásiť sa bude možné len do 30. novembra.

A aby sme Ti spríjemnili čakanie na náš online DOD, pripravili sme pre Teba videá o našich laboratóriách. Odporúčame Ti však pozrieť aj ďalšie zaujímavé videá o študentskom živote na FRI UNIZA na našom Youtube kanáli budfri.sk.

Laboratóriá sieťových technológií na Katedre informačných sietí

IT Science Lab na Katedre technickej kybernetiky

Krátka prehliadka Fakulty riadenia a informatiky UNIZA

Ďalšie informácie o FRI UNIZA:
Web: www.fri.uniza.sk, FB: @FRIuniza, Instagram: @budfri.sk, Youtube: budfri.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR FRI UNIZA