Nový poskytovateľ vysokorýchlostného internetu a televízie rozširuje pokrytie do ďalších častí Žiliny


Foto: Nový poskytovateľ vysokorýchlostného internetu a televízie rozširuje pokrytie do ďalších častí Žiliny

Internet je neoddeliteľnou súčasťou života mnohých z nás a deň bez neho si už pomaly nevieme ani len predstaviť. Využívame ho na nielen na komunikáciu s rodinou či priateľmi ale aj na prenos rôznych dát či sledovanie televízie. 

Cez internet dnes prenášame ďaleko viac dát, ako v minulosti, preto je dôležitá najmä rýchlosť a stabilita pripojenia. Nie všetky oblasti sú však takýmto pripojením pokryté, prípadne je cena za službu príliš vysoká.

S riešením kľúčovej otázky dostupnosti, rýchlosti a dobrej ceny prichádza nová žilinská spoločnosť Xpresnet.

Ponuka neobmedzeného pripojenia pre domácnosti aj firmy

Xpresnet ponúka v závislosti od typu zvolenej technológie rýchlosť sťahovania až do 40 Mb/s pre fyzické osoby a 80 Mb/s pre firmy. Balíčky sú prispôsobené najčastejším potrebám zákazníkov a ponúkajú možnosť objednávky bez viazanosti alebo s viazanosťou na 24 mesiacov.

Dôležitá je však nielen rýchlosť sťahovania (download) ale aj rýchlosť nahrávania (upload), ktorú Xpresnet garantuje vo svojich balíčkoch na úrovni 5, 10, 15 a 20 Mb/s a v prípade biznis služieb do 40 Mb/s.

Cena základného programu pre domácnosť začína na sume 9,90 eur a štartovací balíček pre firmy si môžete zakúpiť už od 19,90 eur. Pripojenie je možné realizovať bezdrôtovým prípadne káblovým spôsobom.

Pokrytie mestských častí Žiliny a okolitých obcí

Nové stabilné vysokorýchlostné pripojenie je aktuálne dostupné v centre Žiliny, deviatich mestských častiach a troch okolitých obciach. Xpresnet však plánuje svoje služby ďalej rozširovať, s otázkou dostupnosti v mieste bydliska sa preto môžete kedykoľvek obrátiť na infolinku 0911 594 657 alebo email hotline@xpresnet.eu.

Rozšírenie siete najnovšie prebehlo v lokalitách:

  • Žilina - centrum
  • Žilina - Staré mesto
  • Bánová
  • Závodie
  • Trnové
  • Rosina

Medzi spokojných zákazníkov spoločnosti Xpresnet patria aj známe žilinské spoločnosti:

Facebook: https://www.facebook.com/xpresnet.eu


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR XPRESNET