Pri vjazde do žilinskej nemocnice došlo ku kolízii auta s chodkyňou, polícia hľadá vodiča a svedkov


Foto: Pri vjazde do žilinskej nemocnice došlo ku kolízii auta s chodkyňou, polícia hľadá vodiča a svedkov Foto: KR PZ Žilina

Minulý týždeň v utorok 20. októbra 2020 došlo pred siedmou hodinou ráno na vjazde do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline k dopravnej nehode, pri ktorej mal neznámy vodič kolíziu s chodkyňou. Tá sa nachádzala pri stane pred vstupnými rampami do areálu nemocnice.

Neznámy vodič motorového vozidla aj chodkyňa z miesta odišli. Po následnom ošetrení 39-ročnej chodkyne bolo zistené, že pri dopravnej nehode utrpela zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou práceneschopnosti.

Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania, v súvislosti s ktorým hľadá polícia svedkov aj neznámeho vodiča.

Akékoľvek informácie k dopravnej nehode je možné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne priamo na okresnom dopravnom inšpektoráte Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na tel. čísle 0961 403 517.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina