Obľúbená žilinská pizzéria Fantasia expanduje, od októbra spustila rozvoz v Považskej Bystrici


Foto: Obľúbená žilinská pizzéria Fantasia expanduje, od októbra spustila rozvoz v Považskej Bystrici Foto: PR Pizza Fantasia

Pravú taliansku pizzu so zmesou paradajok, syra, šunky a ďalších pochutín, ktorá je stále populárnejšia, si môžete vychutnávať už aj v Považskej Bystrici. Jedna z najobľúbenejších pizzérii v Žiline, zakladajúca si na kvalite a rýchlosti dodania, otvorila svoju pobočku aj v Trenčianskom kraji.

Pizzéria Fantasia vznikla v Žiline pred približne ôsmimi rokmi, odvtedy rozšírila svoju ponuku o viaceré chutné jedlá. Dnes pečie nielen klasickú, ale aj bezlepkovú pizzu či dokonca pizzu Family a King Kong s priemerom viac ako pol metra. V jedálnom lístku nájdete, samozrejme, aj chutné pizza snacky a nealkoholické nápoje.

„Našou výsadou sú kvalitné a vždy čerstvé suroviny, z ktorých pripravujeme mnoho druhov pizze rozdelenej do niekoľkých kategórií. Pre celiatikov pripravujeme bezlepkovú pizzu zo špeciálnej múky a surovín neobsahujúcich lepok. Naše pizze s priemerom zhruba 35 cm nás svojou veľkosťou a chuťou radia medzi popredné Žilinské prevádzky zamerané na donášku tejto chutnej talianskej špeciality. Po stále väčšej obľube a dopyte po našich jedlách sme sa rozhodli otvoriť ďalšie pobočky v iných mestách, čo sa nám úspešne darí,“ uvádza majiteľ pizzerie Miroslav.

Pizzu z kvalitných a vždy čerstvých surovín si môžete objednať v troch rôznych veľkostiach - 35, 45 a 60 centimetrov. A ak máte chuť na niečo nové, určite neprehliadnite pizzové prúžky, tyčinky či slimáky. Tie je možné nakombinovať so salámou a chili, balkánskym syrom, šampiňónmi, BBQ alebo hermelínom.

Pizzéria Fantasia myslí aj na ľudí s intoleranciou lepku. Tí si môžu vybrať z ponuky takmer šesťdesiatich druhov bezlepkovej pizze s rôznymi kombináciami chutí. Chutí, ktoré len ťažko rozoznáte od klasickej pizze. Mnohí zákazníci navyše hovoria, že pôžitok je ešte lepší ako pri klasickom ceste.

Pri objednávke jedla online získavate spätný bonus

Na rozvoz a doručenie jedál je kladený najvyšší dôraz - pokrmy musia byť dodané v stanovenej teplote a dohodnutom čase. Zákazníci, ktorí majú otázky ohľadne aktuálnej ponuky, alergénov alebo sa chcú informovať o možnostiach doručenia, sa môžu kedykoľvek obrátiť na telefónne číslo 0911 676 762.

Pizzéria Fantasia už aj v Považskej Bystrici ponúka zákazníkom okrem klasického objednávania cez telefónne číslo aj možnosť zadávania objednávok prostredníctvom webstránky. Pokiaľ sa zaregistrujete, z každej objednávky získate späť bonus v podobe zľavy na ďalšiu objednávku. Objednanie je pochopiteľne možné aj bez prihlásenia, avšak už bez možnosti získania bonusu.

Pizzéria akceptuje platbu v hotovosti aj stravnými lístkami. Rozvoz v rámci mesta Považská Bystrica je bezplatný, pre ostatné lokality sú účtované poplatky, o ktorých sa zákazník dozvie vždy pred objednávkou. 

Viac informácií nájdete na www.fantasiapovazska.sk.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Pizza Fantasia